Tankar om träning

http://www.devote.se/forni/blogs/28069965/tankar-om-traening.htm
 
Detta ↑ är ett väldigt bra blogginlägg skrivet av vår kära Michaela Forni. All denna hets om träning och nyttighet - ibland blir det bara för mycket. Personligen anser jag att jag mår bra av att träna, men när det kommer till mat och alla dess lockelser önskar jag att jag kunde få äta av allt hur mycket jag ville och lite till. Därför måste jag erkänna att jag får lite ångest när jag proppat i mig för mycket eller något som egentligen var helt onödigt. 
 
Nu känner jag dock att jag får skärpa till mig, herregud jag tränar ju och har verkligen ingen anledning att få ångest när jag har ätit en bulle. Självklart finns det en gräns på hur mycket onyttigheter man ska stoppa i sig för det är ju inte speciellt hälsosamt. Men om jag nu har en dag i veckan då jag får äta godis/chips/glass etc då ska jag fan göra det om jag vill och efteråt ska jag tänka "Vad gott det var" istället för något annat negativt. Efter jag läste det inlägget så bestämde jag mig för att jag också ska lyssna på min insida. Man måste faktiskt leva lite och njuta av livet.
 
 

Fredag = helg

Yes, då var det helg! Och jag har startat den på ett härligt sätt. Först en körlektion där jag också fick tydligt bekräftat att vägen till körkortet snart tar slut, så himla glad. Efter det åkte jag och tränade ett pass bodystep, jobbigt men väldigt kul! Så nu mår jag bra efter. 

ATM sitter jag i soffan och har precis ätit en tonfisksallad. Jag kom på att för alla de som inte gillar tonfisk ser det nog inte alls inbjudande ut, hehe. Men jag älskar det! 


Two nice ladies

Två snygga tjejer förra helgen - Sofie och Emma ♥
 
Så jaa, vad händer denna helgen då? Morgondagen ser ganska lugn ut för mig, fast det gör i och för sig hela helgen. Imorgon ska jag inte till skolan, utan det enda jag har på schemat just nu är en körlektion och räkmiddag med min familj på kvällen. På lördag ska jag antagligen träna och sedan träffa tjejerna som jag reste till Grekland med i somras, det blir mys där tror jag. Söndagens planer är att packa inför skidresan (EN VECKA KVAR!) och kanske umgås en stund med de tjejerna som jag ska bo med i Alperna. Huvudsaken är att jag vilar denna helgen, för vila kommer det inte bli på sportlovet, hehe.

Vardagslyx




Ingen energi kvar

Kära läsare, den träningen var jobbig... Inte ofta jag blir så död som jag blev nu! Svetten rann kan jag meddela. Väldigt skönt känns det, mindre skönt att jag har beeptest imorgon. Fast det är klart jag klarar av det! Stay positive liksom




Mina solglasögon

I somras tappade jag bort mina absoluta favorit-solglasögon från Rayban när jag var i Danmark. Blev verkligen ledsen eftersom att jag gillade dem så mycket och för att min mamma köpte dem för längesedan. Var osäker på om modellen skulle finnas kvar, men när jag kom hem från Danmark gick jag till Åhléns och köpte ett par i princip likadana fast för 100 kronor, alltså inte Rayban då hehe. Var jätteglad, men så för ett tag sedan gick ena pluppen av som sitter vid näsan så att man inte ska få märken. Så när jag var inne i stan idag gick jag till Åhléns för att kolla efter ett par nya likadana solglasögon, hittade dem dock inte så jag gick till kassan och frågade. Då möttes jag av en grym service, tjejen i kassan fixade helt nya pluppar på de glasögonen jag hade helt gratis, så jag slapp köpa nya. Asså åh, SÅ bra. Sparade hundra spänn! Verkligen nödvändigt nu när jag försöker leva så snålt som möjligt innan skidresan.
 
Ni känner säkert igen dessa solglasögon eftersom de har varit med mig i vått och torrt haha, älskar dem!!
 
 

Fram och tillbaka

Hej på er! Idag har jag flängt runt just like old times, först på körlektion sedan hem och äta en snabbis för att sedan möta upp några tjejer i min klass på stan. Vi satte oss på ett fik och jobbade på vårt gymnasiearbete. Där drack jag också en väldigt god latte! Alldeles krämig. Vi fick iallafall vettiga saker gjorde plus lite annat prat hehe. Nu är jag hemma och tänkte plugga lite grann. Ikväll ska jag på ett pass på gymmet, samma som jag var på förra veckan - bodystep. Så ja, det kommer ha blivit många rundor fram och tillbaka till vagnen idag! Men det känns väl bra det, att vara igång liksom :))
 
Den goda latteeen

Måndag kväll

Det känns som att mina dagar mest består av skola, träning och körlektioner... Inte sådär jätteroligt att blogga om vad jag gör på dagarna när jag ändå gör i princip samma sak varje vardag. Idag har jag dock varit med Linnéa en stund, tycker om henne så mycket! Min bästis. På kvällen var jag på ett nytt pass - MRL (mage, rumpa, lår). Hoppas på träningsvärk! Jag har faktiskt bokat in rätt så många pass denna veckan, ska bli kul. 
 
Nu tänkte jag titta på PH och därefter sova! Godnatt på eeer
 
 
 

This is what I do

Nu jävlar ska jag ha körkort snart!

Nervikta uggs

Eller ja, det är ju inte från märket UGG utan från Roxy, men modellen är ju densamma. Den senaste tiden har jag haft många körlektioner och därför alltid haft på mig dessa skor de dagarna. Idag var jag trött på dem så testade att vika ner dem, tyckte att det blev rätt nice faktiskt! 
 
Otroligt tråkig bild, men svårt att få någon bättre i den ständiga snöstormen..
 

My room

Förra helgen fixade jag ju mitt rum och här kommer resultatet! Som ni ser hade jag ju inga speciella färger eller så i rummet innan jag gjorde om, men nu är det ganska så mycket lila :-)
 

 

En bild säger mer

Ja, den här bilden beskriver fredagskvällen med mina före detta kollegor väldigt bra. Skratt så man fick ont i magen! :))
 
 

260114

Godmorgon bloggen! Vilken härlig söndag jag ska ha idag, bara känner det. Sovit väldigt många timmar inatt, dock drömde jag en mardröm största delen av natten så det var ju inte så trevligt.. Men känner mig ändå utvilad så det är ju bra! Tänkte göra en kraftansträngning med körkortsteoriplugg idag och sedan kanske åka en sväng med mamma och kolla skidgrejer. Hoppas ni får en fin söndag, puss!
 
Vanilj- och hallonyoghurt med crunchyflingor ♥

Brunch

Förlåt för en tom blogg idag, men har varit väldigt trött efter igårkväll! Hade en fantastisk kväll med otroligt mycket skratt. Bra tjejer det där. Idag har jag också umgåtts med fina vänner, var nämligen på brunch hos Natalie! Så mycket härligheter vilket passade väldigt bra en dag som den här, hihi. Efter det gick jag och Alexandra en snabb sväng på stan, köpte ingenting men var trevligt ändå.
 
Kvällen har spenderats med min familj, lugnt och bra. Snart ska jag sova efter ett samtal med min älskade kille. Puss och godnatt!
 
 

Fina Anna

Kom på att jag glömde skriva vem som tog bilderna på mig igår! Det var iallafall denna skönheten ↓
 

Festfredag

Yees, fredag idag! Kvällens planer är förkrök hos mig med några från mitt förra jobb, sedan blir det antagligen utgång. Ska bli väldigt roligt faktiskt! Är supertaggad. Senast jag hade vänner hemma på detta sättet var när jag fyllde år och hade stor tjejmiddag innan vi gick ut. En kanonkväll! Kom på att jag inte har lagt ut bilder i bloggen från den kvällen, so here's oneee 
 
 

Coat

 
Lånade mammas fina kappa från Zara.

Happy faces

Som ni vet läser ju jag foto i skolan och igår hade vi en redovisning där vi hade tagit ett antal bilder i grupp. Jag tänkte att jag kunde ta och visa en bild som jag tog och som jag blev väldigt nöjd med! Blev också glad för att min lärare gillade den, hehe :)) Temat var "en vacker bild" och då tänkte vi i gruppen på att glädje är fint och därför ville vi ha en bild på skratt. Något jag speciellt gillar med bilden är att snön faller så att den inte hamnar i fokus vilket jag tycker gav bilden mer djup. Modellerna är mina vänner Max och Noah, och bra på att skratta var de absolut! 
 
 
 

En godare frulle

Hur jag tänkte när jag tänkte att jag skulle hinna i tid till skolan idag vet jag inte. Varje termin har jag en dag i veckan som jag bara alltid kommer försent till, inte bra alls. Gillar ju inte att vara sen... Okej, så nästa veckas mål är att komma i tid på torsdag :-)

Fick iallafall i mig en väldigt god frukost imorse - yoghurt med lite flingor och en smoothie. Det satt fint i min mage! 

Studenten närmar sig

Och det gör även balen! Vänner börjar leta balklänningar och några har till och med redan beställt eller köpt. De senaste dagarna har jag försökt att kika runt på lite olika hemsidor, men har endast fastnat för en som kostade alldeles för mycket. Som tur är vet jag iallafall vilken färg jag är ute efter, samt material. Det svåra är att hitta den klänning man har i sitt huvud... Men det ska nog lösa sig! 
 
 

Wednesday

Befinner mig för tillfället på bussen på väg från skolan till gymmet. Var på pass för första gången sedan jag skaffade gymkort igår, det var roligt och jobbigt! Det gjorde dock att jag blev mindre sugen på att träna själv idag... Får försöka att göra det kul ändå så gott det går och tänka på sitt mål! 


Längtar tillbaka

Tänker på denna underbara dag. Dylan och jag var i Prag och firade min 18-årsdag i efterskott. Jag tänker på lunchen i solen vid vattnet och promenaden genom den vackra staden. Saknar min pojkvän så mycket! 


101 drinkar

Denna boken fick jag i födelsedagspresent när jag fyllde 18 i höstas. Så himla kul och jag börja använda den! Efter att jag hade tagit den här bilden började bläddra igenom den och hittade massa drinkar som jag skulle vilja smaka på. 
 
 

Degmåndag

Efter skolan åkte jag och körde bil, inte långt kvar till körkortet nu! Sedan gick jag till gymmet och körde slut på mig själv, haha.. När jag kom hem lagade jag pasta med skinksås och efter det var jag med Jakob. Okej, en så väldigt deg måndag kanske det inte var, men jag hade iallafall degkläder på mig! Mina favoritmjukis från A&F ♥
 
 
 

Matta nagellack

Blev så sugen på att köpa mig ett matt nagellack efter att jag såg Angelica Blicks naglar på instagram (första bilden nedan). Synd bara att jag måste spara pengar till Alperna, hehe. Det är alltid så, när man inte har råd att spendera massa pengar så kommer man på saker man vill ha! Men titta på dessa, så finaa


Finally some sun

Tagen för två minuter sedan

Ååh, idag är jag glad! Vaknade och läste världens finaste meddelande från min kärlek och sedan tittade jag ut och såg detta fantastiska väder. En väldigt bra start på dagen! 


TBT

En favoritoutfit från i våras som jag ser fram mot att bära snart igen!

Vacker vinter

Ja, hittills kan jag inte säga att jag tycker att vintern har varit speciellt vacker... Men idag skiner solen och snön ligger så fint på marken. Jag kämpar fortfarande på med mina nya möbler så en promenad i solen får isåfall vänta tills senare. En annan dag, eller rättare sagt morgon, som faktiskt har varit vacker var den här ↓. Tog bilden med mobilen på väg till skolan, var väl ett par dagar sedan kanske! 
 

Enkelt och gott

Som ni vet älskar jag ju tonfisk, hehe och igår åt jag en så god sallad som tog typ två minuter att göra! Ni ser ju vad som var i den på bilden, muuumss
 

Några timmar senare...

Ja, några före- och efterbilder kommer inte att komma idag eftersom att jag inte alls är klar. Att sätta ihop Ikea-möbler tar längre tid än vad man tror! Ganska ansträngande också... Men har fixat en del nu iallafall så imorgon borde allt vara klart. 

Tänkte ändå visa er ett litet smakprov på vad jag åstadkommit hittills. Vi hörs imorgon, puss och godnaaatt


Busy

Idag gör jag om mitt rum så är lite upptagen! Har varit på Ikea så nu har jag att göra. Tänkte ta före- och efterbilder så ni får se sen :))

Snökaos på en fredag

Eller ja, kaos och kaos... Man har väl varit med om värre, men ändå oskönt väder alltså. När det blåser och snöar är inte så trevligt, så jag fick skjuts till vagnen av min snälla mamma. 

Har precis haft körlektion och nu är jag on my way till skolan. Nice med fredag!! 

Gårdagens outfit då



Igår och idag...

Den träningsvärken!!

Just a normal Thursday

Nu är min mage nöjd, har precis ätit pasta carbonara med mina småsyskon och Linnéa. Mams och paps skulle på kick off på jobbet så jag fick agera kock och mata mina små bebisar. Innan detta var Linnéa och jag på gymmet, tränade mest mage men också lite triceps. Känns så bra att ha kommit igång med träningen nu!
 

22 dagar kvar...

..Tills jag åker till Alperna! Ska dit med kompisar så det ska bli väldigt kul, längtar supermycket. Gillar att drömma mig bort till det för det var så grymt när jag var i Alperna förra året med min familj :))) Den underbara åkningen, vädret, afterskin och kvällarna... Ååh, hoppas tiden går snabbt fram till sportlovet!


Now and forever

Egentligen är det här en väldigt personlig sak att dela med sig av i en blogg, men jag är så himla glad för det här så vill gärna visa upp det. När Dylan och jag firade vår halvårsdag fick jag detta halsband i present, kan nog vara något av det finaste jag nånsin har fått. Älskar det jättemycket, för att inte tala om hur mycket jag älskar min prins ♥
 
 

Ett halvår

Idag var det ett halvår sedan Dylan blev min. Den lycka och kärlek jag känner när jag ser på honom är oslagbar och att jag kommer att få fortsätta vara så här lycklig och kär resten av livet känns så overkligt. Han är mannen i mitt liv och jag älskar honom obeskrivligt mycket ♥

Benpass

Sjuuuukt jävla slutkörd i benen! Linnéa och jag tränade ben idag på gymmet, fruktar träningsvärken haha... Men det kändes riktigt härligt och jag kan ju säga att hamburgarna jag åt när jag kom hem smakade väldigt bra, var så hungrig. 

Annars så har jag pressat apelsiner idag när vi hade labb i skolan, lite roligare än en vanlig skoldag :p Nu ska jag duscha och sedan mysa! Puss och kraaam


Being healthy

Nu tycker jag allt att jag har varit duktig. Var och tränade efter skolan, körde kondition och lite styrka. Nät jag kom hem gjorde jag en smarrig tonfisksallad, mumssss. Älskar att sluta tidigt så att man hinner med saker!




ATM

Denna veckan jobbar vi med vårt gymnasiearbete, så mycket tid kommer att spenderas i labbsalen! Var ju ett tag sen nu med tanke på att jag har läst klart all kemi och biologi. Men det är la lite kuuuul! Om en timme slutar vi och då ska jag ha körlektion, sedan ska jag träna :-) 


Armbandsklocka

Kom precis på att jag inte visat er min fina juklapp jag fick av Dylan! Jag fick en jättefin armbandsklocka, precis vad jag hade önskat mig. Att den dessutom hade Swarovski-stenar var ett stort plus! Min kille är bäst ♥
 
 
 

Aida 18

Äntligen!! Aida är ju 96a så hon harju fått vänta extra länge på sin 18-årsdag, men idag är den här och det firade vi ordentligt inatt. Först med förkrök och middag för att sedan gå ut och förkröka lite till innan vi drog till Big Room och dansade. Klockan tre hade jag tillräckligt ont i fötterna för att åka hem så då tog jag taxi, så skönt att komma hem snabbt och slippa gå hem själv. Nöjd med kvällen var jag och hoppas även att Aida var det!
 
 

Utsökt

Min och Emmas goda middag igår! Lax med broccoli, pesto, quinoa och tomater och så lite vin på det.  Vi hade en väldigt mysig kväll med middag och Sex and the city. Nu är det dags för en powewalk, wooiippp

2013 del 2

JULI
 
 
En väldigt fin månad, min och Dylans vänrelation utvecklades till kärlek och det var helt underbart. Den 15e juli blev han min pojkvän och det gör juli till en speciell månad för mig ♥ Annars så spenderade jag många dagar med honom och var ute och seglade i Danmark vilket också var riktigt härligt. En kväll så tog jag åt jag middag ute med Sabrina som var väldigt trevlig!
 
AUGUSTI
 
 
Wiie, vad glad jag blir av att titta tillbaka på denna sommaren. Den började med att spendera tid med Dylan för att sedan åka till Grekland med 11 andra tjejer. En sjukt bra och rolig resa! Sedan minns jag inte så mycket mer än att skolan började igen och att jag jobbade. Fast en kväll minns jag och det var när vi var på ett grymt bra förkrök hos Linnéa med sn supergod ostbricka! Mums
 
SEPTEMBER
 
 
I september flyttade Dylan till Tjeckien, det var tungt både för att jag saknade honom så mycket och för att han hade lite strul med allt där i början. Men det löste sig ju sen som tur var! Iallafall så var vi på studiebesök med skolan och efter det åkte vi till Saras land som låg i närheten, de tjejer som står mig närmast i klassen. Vi hade en mysig kväll där med tacos och massor med prat och skratt! Sedan var vi också och paddlade med skolan, haha och då gick min mobil sönder... Fast sen fick jag min iPhone 5 så det var lugnt, hehe.
 
OKTOBER
 
 
Woop woop, min månad! Fyllde 18 år som firades med en stor tjejmiddag och sedan rolig utgång, plus middag med familjen och släktkalas då. Var supernöjd! Fick jättefina presenter och uppvaktning ♥ I oktober var det väldigt många som fyllde år så det var en hel del fest och middagar, mycket kul! I slutet av månaden åkte jag och hälsade på Dylan, fantastisk känsla att träffa honom igen.
 
NOVEMBER
 
 
Även i novmber blev det en hel del fest. Fast den började med att jag fortfarande var hos Dylan. Utöver det pluggade jag mycket, ja usch så mycket plugg jag hade. Sen så vad jag lite med vänner och så vidare.
 
DECEMBER
 
 
I december var det min sista dansuppvisning, mycket plugg och julfest på natur. Sedan kom mitt hjärta hem och hela lovet spenderades med honom ♥ Plus att jag firade jul med min familj. Dylan och jag hittade på ganska så många roliga grejer som att till exempel gå på en persisk konsert!
 
Det var min resumé av 2013, är övertygad om att 2014 kommer att bli ett helt fantastiskt år som bland annat innefattar studenten! Ser fram emot det a lot :))
 

Bränt lite

Gammal bild
 
Kom precis hem från gymmet, körde bara 30 min på crosstrainern och sedan strechade jag ut ordentligt. Kändes skönt att få bränna lite! Måste bara säga att ibland så tycker jag att min kropp är så fantastisk, det är tre dagar sedan jag kom igång med träningen på riktigt igen och jag idag satt jag i översplit... Tack kära ben för att ni inte blir stela ♥

Ledig fredag

Idag är jag ledig från skolan på grund av att jag ska till tandläkaren, blir ett längre besök denna gången! Tänkte också fråga hur lång tid de tror det är kvar tills jag får ta ut tandställningen. Hoppas på det bästa!

Annars så har jag haft körlektion och lunchat med mamma idag, nu sitter jag i väntrummet hos tandläkaren. Sedan ska jag träna lite för att sedan övningsköra ännu mer! Ska köra till min lillebrors innebandymatch och titta på den. Ikväll ska jag vara med Emma! 

Emma och jag var ju och tränade igår så efter det gjorde vi en jättegod sallad till maten! Och sedan sov hon hos maaaj.

Omgång nummer två

Förra veckans kakor byts ut mot träning! Är just nu på väg till gymmet för att träna med Emma, ska bli niiiice :))
Hos mormor och morfar i lördags <3

Slutkörd

Idag skaffade jag gymkort! Tränade med Linnéa också, vi körde biceps och mage. Oj, vilken träningsvärk jag kommer att få! Precis så det ska vara. Linnéa har ju gymmat rätt länge nu så hon kunde en hel del och var väldigt stark. Tyckte det var väldigt roligt faktiskt, bättre än jag trodde! 

Mina fina skor som jag fick av mamma och pappa när jag fyllde år :-)

2013 del 1

JANUARI
 
Januari bestod av mys i Marstrand hos Linnéa, fest och en hel del egobilder tagna med hjälp av mitt stativ. Mer än så minns jag inte så mycket av januari faktiskt!
 
FEBRUARI
 
Denna månaden var väldigt rolig, på sportlovet åkte min familj och jag till Alperna vilket var en helt underbar resa. Massor av fin åkning och bra afterski. Sedan tävlade jag min första tävling med Lisa som var jättekul!
 
MARS
 
I mars åkte vi till Stockholm med klassen vilket var ett par händelserika dagar med mycket skratt och trevligheter. Dock pinade jag mig igenom dagarna med massa ont i tänderna eftersom jag hade dragit ut fyra tänder bara någon dag innan vi åkte... Men jag hade det bra ändå! Annars så bestod månaden av plugg, födelsedagsfiranden, påsk och tävlingar.
 
APRIL
 
Äntligen kom våren och jag började träna riktigt ordentligt inför SM. Det blev många löprundor och sedan så tävlade jag också denna månad. Jag började även jobba på Lejonet&Björnen och spelade en hel del musik. Var även med i en liten film för Linnéas skolarbete och hängde med vänner. Utöver det firades 18-årsdagar och jag pluggade mycket som vanligt.
 
MAJ
 
 
Full rulle ännu denna månad. Var ute med båten, tävlade, firade födelsedagar, firade Valborg, festade lite till och tävlade SM. Plus detta tränade jag, pluggade jättemycket, gottade mig på altanen i solen och var på Slaget om innerstan.
 
JUNI
 
Underbar månad. Sebbe tog studenten, jag fick sommarlov som jag tillbringade i lite i Marstrand, på jobbet och några olika fester. Började också umgås mycket med Dylan och vi blev bra vänner.

Fint

 

Intensivt

Det här är vad jag ägnar mig åt idag, har min egna lilla intensivkurs! Har haft dubbel körlektion och nu ska jag plugga teori. Ikväll ska jag köra lite med mamma också. Siktar på att ta körkort snart så måste fokusera mer på det nu!

New chapter

Okej, så nu var det slut med dansen för min del och dags att börja på något nytt. I veckan köper jag gymkort på Nordic Wellness och börjar att träna där. Just nu känns det spännande och jag är väldigt taggad. Kommer bli så annorlunda och förhoppningsvis kommer det att kännas bättre än vad dansen gjorde nu på slutet!
 
 
 

Middag och spel

Igår var sista kvällen innan Dylan åkte, vilket alltså betyder att han åkte idag. Vi åt middag med hans kusin + familj och sedan spelade vi monopol, kort och kalaha. Jag vann stort på monopol vilket jag blev glad för eftersom att jag är så tävlingsinriktad, hehe. Dylan blev dock inte så värst glad eftersom att han är lika tävlingsinriktad som jag, men jag tyckte att jag var värd en vinst då han alltid vinner över mig i kortspel! Kvällen var iallafall mysig och rolig :-)
 
Nu har min kärlek dock åkt tillbaka till Tjeckien... Men som tur är så kommer han tillbaka i februari igen så jag försöker att inte vara alltför ledsen ♥
 
 

Lite julklappar

Vantarna och kuvertväskan fick jag av min mormor och morfar i julklapp, blev väldigt glad. Jag önskade mig en kuvertväska men att den skulle vara från Michael Kors visste jag verkligen inte, så det blev en positiv överraskning!



Underbar kväll

Kvällen igår började med middag där vi först fick hänga i baren innan fick fick bord. Vi åt supergod tapas och vi var så himla nöjda verkligen! Maten kom fort vilket vägde upp när vi fått vänta på bord i 45 minuter. Efter det gick vi på bio och såg Escape plan. Den var lite väl våldsam enligt mig men ändå spännande! 

Var verkligen så himla glad igår för allt kändes så bra, en väldigt lyckad kväll med min man! 

Fira ett halvår

Just nu sitter jag och väntar på min älskade kille, vi ska åka till min mormor och morfar för en fika. Ska bli väldigt mysigt! I och med att Dylan inte varit hemma så mycket så har vi inte varit hos dem innan, så det ska bli kul att det äntligen blir av! Jag har ju träffat ganska många i Dylans släkt så nu är det hans tur, hehe.

Ikväll ska vi fira vår halvårsdag eftersom att Dylan inte kommer att vara hemma på den riktiga dagen. Så vi ska äta middag ute och sedan ska vi på bio! Ser så mycket fram emot det <3

Min prins

Matlov

Det här lovet har verkligen gått i matens tecken. Ååh, så god mat jag har ätit! Det har ni ju säkert också märkt här i bloggen med alla mina matbilder. OCH de tar inte slut än, gårdagens kycklinggryta made of Dylans pappa var en riktig tiopoängare! ↓
 
 
 

Resa

Idag har Dylan och jag pratat om att resa. Vi vill gärna åka någonstans i sommar under kanske tre veckor, vill satsa på något lite större än en all inclusive en vecka liksom. Dock är det jättesvårt att hitta det som man helst vill ha, just nu är vi lite inne på USA. Vi tänkte eventuellt åka runt och besöka lite olika städer så som LA och San Fransisco, men detta är ju inget som är säkert ännu utan mest tankar och idéer! Nu när det är så rått och kallt ute kan man ju inte låta bli att inte längta efter värme. 
 
 

2 days

Hejsaaan. Gårdagen var bara ett långt mysigt bake-häng med pizza, godis, film och sånt som hör till första januari. 

Idag har jag haft körlektion och sedan har vi ätit middag med Dylans familj och några gäster. Inte så mycket mer har vi gjort idag, ändå ganska skönt. Helst vill jag bara njuta ordentligt de sista dagarna min kärlek är hemma!


Nyårsafton

Godmorgon! Tänkte börja dagen med att lägga ut bilder från nyårsafton, hade ju med mig min kamera så har ju ändå ett par. Here they coome
 

Gott nytt år!

Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig! Hoppas att ni firade in det nya året på bästa sätt, jag gjorde det iallafall med att pussa min man. Var på en fest med några av mina närmaste vänner och min pojkvän så kvällen var super. 
 
Första dagen på det nya året vaknade jag upp bredvid min finaste och jag är så lycklig. Om en stund ska vi käka pizza med Linnéa, precis så en nyårsdag ska se ut! 
 
Har massor med bilder på kameran som jag lägger upp så fort jag gått igenom dem. Sålänge får ni dessa bilder! 

RSS 2.0