Hej Nattstad

Okej, nu har jag bytt till Nattstad. Hoppas verkligen det här blir ett lyft för bloggen! Och såklart hoppas jag att ni fortsätter läsa min blogg där ♥ Numera hittar ni mig på:
 
nattstad.se/beab
 
 

Byta portal?

Ibland känns det lite som om att man inte riktigt kommer någon vart med bloggen när man har den på blogg.se. De senaste dagarna har jag funderat lite på ifall jag ska byta portal till eventuellt Nattstad eller Devote. Frågan är vilket som är bäst? Det som är bra med Nattstad är ju att man kan föra över alla sina gamla inlägg och så vidare. Tycker ni att jag borde byta?
 
 

Godaste smoothien

Det här är smoothien som jag alltid brukar göra, bäst blir den när jag får dricka den i sällskap av min älskling. Men den funkar helt okej annars också, så får jag tänka på honom istället. Ja, alltså är detta en grej vi brukar göra tillsammans ♥
 
1. Värm frysta hallon. 2. Lägg i bananbitar
3. Häll på Vanilj- och blåbärsyoghurt och mixa ihop. 4. Klart!

Africana

Godmorgon! Vilken härlig kväll det var igår. Efter en dags jobbande på NK åkte jag till Sara för middag. Det bjöds bland annat på Africana (grytan), god sallad, vin, kladdkaka och massa skratt. Efter det åkte vi till en ställe där en av våra vänner spelade med två till. Så jäkla bra var det. Sök på Max Steffensen på Spotify ifall ni vill höra hur bra han är :-)
 
 

14 cm

Kom på att jag har glömt att visa de här godingarna... 14 cm höga klackar som jag bar på nyårsafton. Enligt mig är jag ändå helt okej på att gå i klackar, men de här var minsann en utmaning. Dock har jag kommit fram till att jag tycker att klackar är så jävla snyggt både till vardags och till fest. Vill definitivt ha ett jobb i framtiden där man kan klä upp sig och använda högklackade skor utan att det är en big deal en helt vanlig arbetsdag. 
 
 

RSS 2.0