Ett djupt citat


Una amiga nueva

Två lite spännande saker hände idag - lärde känna en utbytesstudent från Argentina och fikade med klassen. Trevligtttt. 

Less


Räknar ner...

... tills 9e januari då jag ska till Alperna! Det är ju lätt motivationen just nu, hehe. Ska bli så kuuuul!

Slänger in en liten pic på mina amazing girls från helgen! Nu blir det dans, wiho fuck försylning


The day before friday

Dagen började bra med en springrunda med min lillebror klockan halv sju, kändes riktigt bra efter. Nu däremot på eftermiddagen har jag känt mig jättetrött och hängig, är jättetorr i halsen med... Men det är skönt att vara hemma efter en lång dag iallafall! Får försöka tänka positivt, hehe. Har precis dragit på mig mjukisbyxor och tänkte laga lite dinner till min familia. Hoppas ni har en fin dag, imorgon är det fredag! :)) Puss

Dansdansdans

Wihooo, nu blir det snart dans! Två timmar härlig disco ♥ Har spenderat hela min eftermiddag på en engelskaläxa, ovärt när jag har matteprov nästa vecka! Men det är väl värt i slutändan. Min sjukt söta lillebror har varit med mig hela tiden också, bäst är han. Nu ska jag iallafall gå upp och ta något att äta innan jag beger mig mot dansskolan. Pusspuss!
 
Förresten. Min gamla dräkt är till salu, kontakta mig vid intresse!

Ny termin

Idag började äntligen dansen!! Tränade först med min älskade partner och sedan blev det champion. Är supertaggad även fast hjärnan var lite seg så jag inte snappade upp koreografin lika snabbt, hehe. Imorgon ska jag ut och springa på morgonen! Mitt träningsprogram började jag ju med idag :):) Wihoo


El fin de semana

Min helg var så mysig sååå. I fredags var jag med Charlotte. Vi lagade middag och hängde. På lördagen planerade girlzzen och jag sommarens resa! Ska bli så roligt att resa med kompisar :)) Sen på kvällen åt jag middag med Emz innan vi mötte upp Charlotte för nattbio! Vi såg Breaking Dawn part 2 och åååh vad bra den var! Efter det sov vi tre hos Emz!

Igår gjorde jag typ ingenting, degade, pluggade och var lite med Lillsan. Var skönt att bara ta det lugnt :)))


Latte och fruktsallad

Hade en supermysig kväll med bästa Mallan igår. Inte träffat henne på jättelänge så det var på tideeen. Så fin vän!


Good najt

Holahola. Ligger i min säng och är jävligt taggad på träning men tror att jag håller på att bli sjuk... Men sjuk tänker jag inte vara för att på måndag ska jag börja ett träningsprogram på 10 veckor! Ska bli intressant och spännande att se resultatet sedan :)) Annars så har jag hängt med Sebbe, Torre och Rasse. Vi åt lasagne och pratade.

Nu ska jag läsa lite glosor och sen sova. Men först vill jag lägga ut den här bilden på mig och min bästa vän. Godnaaatttt


Sommar ♥

 
 
 
Lite sommar och lite Danmark hade inte suttit helt fel nu asså.. Ååh vad jag längtar till sommaren!! 

Done

Nu har jag nästan pluggat klart inför provet imorgon, har räknat väldigt mycket igår och idag! Så nu känner jag mig lite duktig hehe :)) Får bara hoppas att det går bra imorgon. Nu tänkte jag faktiskt läsa en bok istället, det händer inte så ofta längre... Men tänkte att jag skulle unna mig det, pusselipuss

Barbie

Barbierosa naglar har jag haft den här veckan, lajte feint.

Typisk söndag

Dagen spenderar jag med plugg och städning typ, haha min klädhög är så hög att man inte ens kan tända lampan...
 

Igår kväll

Bilderna talar väl för sig själva, haha wihuuu


Grattis Aida!

Imorse åkte Emma, Charlotte, Kristina och jag hem till Aida och överraskade henne på hennes födelsedag! Sedan fick hon ögonbindel och så åkte vi till ett frukost/brunchställe som hon gillar :-) Var så kul för hon hade verkligen ingen aning haha. Grattis igen min fina vän!!


This week


New years eve

Bättre sent än aldrig hehe... Några bilder från nyårsafton!

Franshalsband

Köpte det här halsbandet i San Fransisco förra året. Tycker att det är rätt svårmatchat men ändå ballt! Använder det inte så ofta men idag gjorde jag det :-) Väldigt skönt med helg, tänkte träna lite nu och sen ikväll blir det 18-årsfest. Blir kuuul!

Blue

Var inte beredd på att det skulle börja snöa idag, därav hålen i jeansen hehe... Inte ultimata outfiten om man säger sååå.
 

Studs


Fun

Då var skolan igång igen, denna gången med ett schema som innebär att jag slutar halv tolv varje fredag. Fan. Vad. Skön. T.

Years

Woopsieee, här var det lite tomt jaa! Men det är lov och tiden räcker inte till, you know how it is. En hel del skojigheter har jag gjort och det är jag supernöjd med. Träffat massa vänner och varit på fina ställen, nicenicee!

2013

Min underbara bror och jag på nyårsafton ♥
Början på det nya året blev verkligen jättebra. Var med några av de personer jag tycker mest om i hela världen :) Slutet på det förra året var inte lika trevligt så det kändes ju bra att det vände! Hoppas ni andra hade en toppennyår!

RSS 2.0