Lunch

Haaaj, mötte upp Emma i stan för en lunch tidigare idag. Var jättegott och mysigt sällskap. Efter det åkte vi en sväng förbi vårt förra jobb för lite glass, smakade också bra hihi. Nu ska vi åka till Carro för lite adventsmys i förskott. Mycket mys denna helgen! 

Fredagsshopping

Jaa, kära ni! Vilken fredagsshopping det blev och en fika på det. Med två mysiga tjejer som Emz och Challz kan det ju knappast bli bättre! Får väl försöka ta lite mer bilder på outfits och sånt nu då när jag har nya kläder, hehe. 
Mysfikaa

Natur...

Okej, jag är en naturtönt men kolla den här bilden!! Från dagens labb, så cool hehe. Ser ut som lava typ. Annars så har min dag bara bestått av detta i princip - matte, fysik och ännu mera matte. Så är det! Har iallafall varit och spelat fiol precis, blev lite jullåtar. Riktigt mysigt, längtar så till julen! 

Three photos

Insåg att jag hade några bilder kvar från Tjeckien som jag inte har lagt ut här. För övrigt så saknar jag det ganska mycket, för att inte tala om hur mycket jag saknar min andra halva ♥ Räknar ner dagarna tills han kommer hem, längtar så! Det är ganska många som har frågat mig hur det är att ha ett förhållande på distans och självklart är det jobbigt samt väldigt annorlunda från ett förhållande där man bor nära varandra och kan träffas ofta. Men det som gör det väldigt bra mellan mig och min kärlek är att vi fortfarande är en stor del av varandras vardag, tack vare dagens teknik haha! Något jag tycker är skönt är att det finns ett slut på distansen, han kommer ju att flytta hem till Sverige igen. Sen så är ju Dylan mitt livs kärlek så jag känner att vår kärlek övervinner allt. 
 
Trött tjej haha...
Godast tonfiskröran som vi gjorde typ varje dag, hehe
Det bästa som finns.
 

Två glada tjejer

Två bilder på Sally och Malin från i lördags när vi firade Sallys födelsedag, så finaa.
 
Skola, övningskörning, tonfiskbaguette och en tupplur på bussen - det är bland annat vad min dag har bestått av idag. Imorgon har jag nationella proven i engelska klockan 8 och känner att jag bör komma i tid. För första gången på ett tag kom jag i tid till skolan idag! Tack vare tipset från Linnéa att man ska sätta på TV:n på morgonen för att vakna så har jag lyckats gå upp i tid :-) Känns ju som att man går upp mitt i natten nu när det blivit så mörkt...

24 november 2013

Hallihallåå. Den har söndagen har varit fin :-) Vi har varit på kalas hos min morfar som fyller år idag, grattisgrattis! Sedan har jag varit och tränat med mamma, väldigt roligt så då blir man glaaad. Dagen avslutades med en mysmiddag med hamburgare con mi familia. Nu pluggar jag lite och ska snart lägga mig.
 
Jag har inte riktigt orkat lägga in bilderna från min kamera idag så det blir en mobilbild från i fredags. Haha, jag skrev ju här på bloggen att jag skulle ta med mig min kamera men jag glömde den såklart. Som tur var hade Sara med sig sin, så får hoppas att jag kan sno några av henne. Puss och kraam
 
 

Firar Sally

Ja, idag blir det fanta. Kvällen igår var rolig men det blev inte så mycket sömn! Idag har jag varit riktigt sliten haha, men samlade krafterna och pallrade mig till Sally. Hon fyller 19 år imorgon så det firas med tjejmiddag :) Grattis i förskott! 

200-dagarsfest

Inatt är det två hundra dagar kvar till studenten! Det ska vi fira med förkröka hos Emma och sedan utgång :-) Precis som när vi gick i ettan och skulle på insparksfesten, då var vi också hos Emma först. Så det blir en favorit i repris helt enkelt! Tar med mig kameran så förhoppningsvis har jag några bilder att visa här imorgon ocksåå!

En bild på kvällens värdinna :p och jag på min födelsedag!



Vad har hänt?

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/till-kent-ekeroth-riksdagsledamot-for-sd/?brs=m










Angelica Blick

 
Så himla snygg och så ball stil! Blir så inspirerad av hur fina bilder hon tar, önskar själv att jag hade så fina kläder och kunde ta sånna snygga bilder... Gillar att det är sån kvalitét på alla bilder hon lägger upp på sin blogg. 

Mysmorgon

Jaa, kanske lite för lång mysmorgon! Jag har fått en dålig vana att alltid komma försent till skolan, trots att jag vaknade för tidigt idag till och med.. Måste skärpa mig! 

Annars så sitter jag och väntar på spårvagnen och fyy vad grått och tråkigt väder det är idag. Svårt att inte påverkas av det, helst hade man ju bara velat ligga hemma och titta på film eller liknande. Men man får försöka bortse från det och göra det bästa av dagen! Ska ju faktiskt se Hungerspelen ikväll! Wiieee



20 november

Började dagen med att snooza liiite för länge... Vilket resulterade i att jag kom 20 minuter sent till lektionen, men det gjorde ingenting för att lektionen var inställd. YES. Jag kunde ha fått sova en mer än en timme till. Har iallfall fått lite fler saker gjorda, bland annat en sak som kommer förändra mycket i min vardag framöver. Men det kan jag berätta när jag har smält det lite.
 
Idag väntar en lång dag, slutar skolan klockan fem och då ska jag hem och laga mat till mina snuttisar (mina småsyskon). Ska passa dem ikväll så det ska bli mysigt. Som ni vet har jag en bra relation med mina syskon, så därför tycker jag att det är så kul att vara med dem! Tanken är att jag ska laga pasta med köttfärssås och bara för det googlade jag bilder på det, inte smart... Man blir så hungrig av matbilder :( Haha, vi hööörs puss.
 
 

Effektiv

Oj, vad jag trodde att klockan skulle vara mer än åtta. Slutade relativt tidigt idag så har hunnit med ganska mycket! Som sagt var jag först på besök hos Dylan och umgicks med hans mamma och moster. Så mysigt att träffa dom. Efter det åkte jag in till stan och mötta upp några vänner för att hämta ut biobiljetterna tills på torsdag. På vägen hem därifrån lämnade jag in mitt cv i en matbutik och sedan var jag då slutligen hemma. Så nu har jag ätit middag, facetimat med mitt hjärta och fixat lite grejer. Tänkte nu ta och testa om mitt bankkonto vill samarbeta, har inte fungerat att logga in sen jag fyllde år vilket betyder att jag inte har kunnat kolla hur mycket pengar jag har på en månad... Kan bli spännande att se! Haha puss och kraaam
 
 

Nyårsplaner

Hej på er! Sitter i skolan och ska strax in på lektion vilken är den sista för dagen, sedan ska jag hem till Dylan och umgås med hans familj en stund. Ska bli kul, har inte hunnit vara där på länge på grund av allt plugg.. 
 
Annars så är jag ju inne på min skoldator just nu och så jag hittade en bild på mig och min saknade bror från nyårsafton förra året. Faktiskt så har jag redan klart mina planer inför årets nyår, tror att det kommer bli lite bättre än förra året då det mesta var kaos :-( Men är riktigt taggad för iår! Kommer vara med många fina vänner och min älskade pojkvän.
 
 
 
 

Hunger games

Jag är såå glad! På torsdag ska jag se hungerspelen 2 på bio, wihooo. Även fast jag tyckte att boken var mycket bättre än den första filmen så tycker jag verkligen att det ska bli roligt. Böckerna var verkligen sånna som man inte kan släppa och läser ut på några få dagar. Åååh, är så förväntansfull :-)
 
 

Last November

Tiden går så fort... För ett år sedan var det ändå en hel del roligt i november, jag var bland annat på festligheter, tävlade och besökte Paris! Förstår typ inte hur jag kunde hinna med så mycket när jag hade så mycket i skolan. Men vill man så kan man :p

Lugnare

Förra veckan hade jag hemskt mycket plugg, så denna veckan njuter jag verkligen av varje sekund eftersom att jag inte har lika mycket. Imorse hade jag dock sjukt svårt att gå upp, var väldigt nära på att banga första lektionen... Men det gjorde jag inte, så drog på mig mina degigaste och varmaste kläder och drog till skolan. Slutade ändå tidigt så det var skönt. Ikväll ska jag dansa, inte långt kvar till uppvisningen så vi håller på en del med formationen och så vidare! :)
 
Kom på att jag inte hade visat vad Dylan och jag var på halloween! Vi var militärer, fick improvisera lite eftersom att jag inte hade med mig så mycket, men tycker vi löste det rätt braa
 

Natalie 18 år

I  fredags firade vi fina Natalie som fyllde 18, stort grattis i efterskott vännen!!

Nyklippt

Igår var jag hos min duktiga frisör Emelie! Blev väldigt nöjd som alltid när jag klipper mig hos henne :) Jag kom på att jag faktiskt har klippt mig där i ungefär fem år nu, läskigt hur fort tiden går! Denna gången ville jag inte bara toppa håret utan göra någon ändring i själva frisyren, så detta var vad det blev. Som sagt, väldigt nöjd!! 

Försov mig

Godmorgon! Igår lyckades jag ställa väckarklockan två timmar fel så jag försov mig idag... Så jag missade hela första lektionen, mindre kul. Idag har jag med mig så himla mycket grejer till skolan för jag har både idrott och skolorkester idag. Men som tur var fick jag skjuts till vagnen så det var ganska lugnt! Slapp bära allt hela vägen :)



Prag part III

Att se denna staden med mitt livs kärlek var verkligen underbart!
 

Prag part II

 
En sån himla fin stad ♥

Dagen i Prag

Eftersom att Dylan och jag inte kunde fira min 18-årsdag med varandra spenderade vi en heldag i Prag för att fira den i efterskott. Dagen var verkligen helt underbar och så himla romantisk. Jag är lyckligare än vad jag någonsin har varit tidigare, min älskling är verkligen världens bästa! Här kommer en omgång bilder från Prag :)
 
 

Svacka

I onsdags körde vi intervallsträning på idrottslektionen i skolan och jag hade glömt skor. Men jag körde ändå vilket resulterade i att jag har haft jätteont i vaderna sedan dess... Inte alls träningsvärk utan någon annan smärta i musklerna som gör det väldigt jobbigt att gå! Hoppas att det blir bättre snart så att jag kan träna. 
 
På tal om träning så har jag lite som en "svacka" när det gäller dansen, känner mig inte alls lika peppad längre och har så himla mycket annat.. Känns konstigt då jag aldrig känt så tidigare och jag har ju ändå dansat i åtta år nu! Dessutom har jag inte tävlat på hela terminen vilket är tråkigt... Men tiden har inte riktigt räckt till.
 
 

Perfektion

Det här är verkligen min definition av perfektion! Världens finaste kille.

Back to reality

Hemma i Sverige igen. Saknar min älskling och drunknar i plugg, vi hörs när tid finns! Puss

Amerikanska pannkakor

Mums. Vi startade dagen med amerikanska pannkakor till frukost. Efter det har vi bara degat, Dylan har någon inflammation i sitt knä och jag har ont i nacken... Så vi ska ta det lugnt och plugga för att sedan gå på Halloween-fest ikväll! Ska bli kuuul, hoppas bara att vi inte har så ont då haha :))


PUSS

Jag älskar dig.

RSS 2.0