Svävar på moln

För tillfället befinner jag mig i min pojkväns lägenhet i Tjeckien och ska precis sätta mig och plugga. Ville bara lägga upp dessa bilderna innan! De är från en promenad i det härliga vädret förra veckan. Jag är så otroligt lycklig över att vara här hos min älskade kille. Idag var det en vecka sedan jag kom hit och det har verkligen varit den bästa veckan på länge. Vi har bara myst, lagat god mat, sett på film och varit romantiska haha. I lördags firade vi min 18-årsdag i efterskott med en heldag i Prag. Bilder från det kommer i ett annat inlägg! 
 
Hoppas att ni har ett bra lov, puss och kraaam

Myndig

Min 18-årsdag firades med tjejmiddag, familjemiddag, släktkalas och två svängar till stan. Riktigt nöjd och glad var jag, man inser verkligen vilka underbara människor man har i sitt liv :-)

Mot kärleken

Nu har jag fyllt 18 och idag reser jag till min älskling. Känns overkligt! 




18 imorgon!!

Förlåt men det är så sjukt mycket nu, så har inte hunnit att blogga! Imorgon fyller jag 18 (!!) och därför har det varit en del med det att fixa, ska ha middag ikväll så har förberett inför det en massa! 

Hoppas att ni får en fin dag, nästa gång vi hörs är jag 18! Wehuuuuu

Dator sönder

Inte nog med att min mobil gick sönder för ett tag sen, nu har även min hårddisk kraschat i min Macbook... Så himla tråkigt för jag tror att alla program, dokument och bilder är förlorade. En stor del av min gymnasietid, bilder från resor osv osv. Men som tur är har jag ju en dator från skolan också, den får jag använda tills vidare. Får se hur jag ska göra med min mac, just nu har jag så mycket annat att tänka på!
 
En bild jag hade på den här datorn från tvåan
 

14 dagar

Jag längtar så enormt mycket tills jag åker till min underbara kille. Idag är det bara två veckor kvar!! Can't waaaait

Längtar efter våra goda frullar också hihi


Ineffektiv dag

Ingen toppendag direkt. Känns som att jag inte fått alls mycket gjort, har så mycket grejer att göra att det slutar med att jag inte gör någonting... Får ta nya tag imorgon!

Längtar efter min prins!

Förra veckans

Två bilder från förra veckans tillställningar! 

Födelsedagsfikaa
Avskedsmiddag! 


En vanlig måndag

Hej på eeeer. Dagen har bestått av en del hörande om mina vänners resa till Stockholm i helgen. De verkar verkligen ha haft jättekul och jag önskar att jag också hade varit med, men men! Man kan inte göra allt :)) 

Annars så har jag haft dans och pluggat. Nu pratar jag med min älskling och ska strax sova, puss och godnaaattt




Hurtig

Var ute och sprang för första gången sen i somras tidigare idag. Fyyyy vad jobbigt det var! Haha eller jag började må illa iallafall men jag orkade liksom. Kändes ändå givande! Fast nu sitter jag och äter glass på jobbet.... Ska inte jobba på ungefär en månad framöver nu tror jag så kände att jag kunde unna mig lite :) 




Avskedsmiddag

Ikväll ska jag på avskedsmiddag för min kompis Anna (inte samma Anna som fyllde år härdomdagen, utan Anna som jag känner genom dansen) som ska flytta till Spanien i ett halvår för att jobba som typ fitnessinstruktör (vet inte exakt vad yrket kallas) i ett halvår. Tråkigt jobb... Är riktigt avundsjuk haha! Ska bli väldigt mysigt att träffa henne innan hon åker iallafall! 
 
En bild från förra helgen hos min fina Kristina ♥
 

Stolt

Nu är verkligen hösten här på riktigt, naturen blir ju väldigt fin under denna årstid och den blir väldigt roligt att fota! Som individuellt val under mitt sista år på gymnasiet läser jag foto och efter bara några enstaka lektioner har jag lärt mig saker om kameran som jag önskar att jag hade lärt mig för lääängesen. 
 
Igår testade jag lite olika grejer och detta är några av bilderna jag tog, är faktiskt väldigt stolt hehe! Lyckades för typ första gången få till fint skärpedjup.
 
 

Ny design

Nu har jag bytt design! Vad tycker ni? Kände att den blev mer stilren :)))

Anna 18 år

Kom precis hem från ett litet födelsedagsfirande för Anna, hon fyller 18 idag! Graattiiiis ♥ Vi satt och fikade allihopa tjejer som gick tillsammans på högstadiet, så himla mysigt! Gillar dem så himla mycket :):) Så nu mår jag braaaa
 
Fina Alejandroo
Natalie, sötisen!
 

Oktober

Det är redan oktober... Min månad! 19 dagar kvar tills jag fyller 18 nu, lite sjukt! De sista dagarna i september bestod av middagar, jobb och matteplugg. Fick firat två fina vänner som nu är 18 :))) På fredagen var vi som sagt hos Kristina, sedan öppnade jag på jobbet dagen efter klockan 9... Detta resulterade i att jag var enormt trött på lördagskvällen när vi var hos Ebba. Det fick bli en tidig kväll för mig, men hann ändå ha det nice! 



RSS 2.0