Valborg

Jaaa, då är det Valborg! Dock sitter jag utanför Aida helt ensam för att jag är allergisk mot hennes kanin, haha... Vi ska iallafall äta middag här och sen ska vi iväg :) Blir nicee! Ha så kuuul ikväll, puss


Plzzz

Åååh, är alldeles stel i mitt ben :( Blir jätteledsen om det är en sträckning... men förhoppningsvis inte! Ligger med en värmekudde under det i ett försök att mjuka upp muskeln...

Hur som heeelst. Träningen inför dansuppvisningen kändes givande, känns bättre nu. Innan så var jag mycket osäkrare på koreografin, men nu tror jag allt att jag kan den! :)

Imorgon tänkte jag springa innan skolan så måste verkligen sova nuu. Valborg imorgon också! Wihooo, godnattis


Tagga SM!

Wooooop, kom precis in från en liten springtur! Har planerat min träning inför SM som är om lite mindre än tre veckor, den planen inklulderar en del löpning. Skönt att det börjar bli varmare! Nu ska jag iallfall åka direkt och träna mer, en och en halv timmes dans inför uppvisningen som är på onsdag. Kram på eeer

18-årsfika

Jazmíns födelsedagsfika var trevliiig och hon hade bakat jättegoda grejer :):) När jag kom hem gick jag ut och sprang så nu är jag helt döööd. Ska duscha, äta lite mat och sedan ska jag sova. 
 
Två bilder från idag

Happy birthdaaaay

Idag fyller Jazmín och Anna år! Wihooo, grattis!! Like you a lot

Effektiv helg

Ja, mycket tid har då inte slösats bort! Idag har jag varit på min lillebror innebandymatch, var riktigt nervös haha. Men han var så duktig såå! Alldeles strax ska jag åka till dansskolan för fysträning och sedan ska jag på 18-årsfika hos Jazmín :):) 
 
Ojdå, nu måste jag skynda mig!! Puss

Pärlor

Såhär blev mina naglar när jag fixade dem igår :) Fick nagelpärlorna när jag fyllde år i höstas men har inte använt de förrän nu! Tycker det blev rätt ballt! 

Inget jobb idag

Blev inte att jag jobbade idag, skulle nämligen bara jobba om det var fint väder och det var det ju inte! Men fick fixat lite grejer i stan och sedan åkte jag hem. Av någon anledning blev jag otroligt trött av att gå runt bland allt folk i stan så nu ligger jag hemma i min säng och har precis kollat lite på New Girl.
 
Funderar på att plugga och träna lite innan jag ska sitta barnvakt ikväll, kan ju vara bra! Fast ååh, nu ska jag fixa mina naglar tror jag :) Känns som att det var jättelängesen? Wiiee, vet exakt vad jag ska göra. Haha, pusss
 

Äntligen!!

Nu har jag skickat in min labrapport och jaaaaa vad bra det känns! Sitter på spårvagnen på väg in till stan för att köpa en liten present till Jazmín som fyller år imorgon :):) Efter det ska jag jobba och på kvällen sitter jag barnvakt!

Bloggar senare idag, hoppas att ni få en fin dag! Kramar

Missar tyvärr Annas 18-årsmiddag ikväll med bland annat dessa fina :-( Men kör håårt tjejer


Trabajar

På väg till jobbet, det är väldigt mycket just nu. Efter inläsningen ikväll kommer det förhoppningsvis kännas lite bättre. Just nu känner jag mig bara otroligt stressad... Vi hörs, puss


All alone

Åh, vad skönt det var att komma hem. Kände mig alldeles seg i huvudet efter att ha stirrat på datorn konstant i tre timmar... Nu har iallafall Lisa och jag varit hos sömmerskan och lämnat tygerna, om en vecka blir det provning! Hoppas verkligen att dräkterna blir bra. 
 
Satt och åt ensam idag på biblioteket, lite mysigt men såg nog rätt ensam ut haha

Rapport

Oj, just det bloggen! Hade helt glömt bort den idag, men tur att jag kom på att blogga va? Haha, nej men var ju på en föreläsning imorse i två timmar. Sedan har jag suttit och skrivit på min labbrapport... Om två timmar ska Lisa och jag åka till sömmerskan, så tänkte att jag ska jobba riktigt effektivt så att jag blir klar! Vi hörs senare :) Puss
Nästa vecka är det ju valborg! Bilden är på mina fina förra året, Kristina och Sara. Vi var på cortegen bland annat! Hade en rolig kväll :):) Är säker på att den blir lika bra om inte bättre iår!

Sleep tight

Träningen kändes bra, men nu är jag minnsann trött! Ska bli jätteskönt med långhelg, har inga lektioner imorgon eller på fredag. Dock så ska jag på en föreläsning imorgon, plugga ett par timmar och sedan till sömmerskan med Lisa. Snart kommer vi ha nya dräkter och jag längtar såååå.

Stuvade makaroner

Inga bananpannkakor här inte! Stuvade snabbmakaroner med denniskorv, perfect dinner. Såååå himla gott


Regn och rusk

Hej på eeeer! Kände att jag valde helt fel klädsel idag.... Men vädret var faktiskt fint imorse, nu öser dock regnet ned :( Haha, det fula var att jag tänkte "hoppas det inte börjar regna i eftermiddag" på vägen till skolan, så gjorde det verkligen det. Lite sääägt.

Är on my way home nu iallafall, men stannar inte hemma så länge för ikväll blir det dans! Jaaa


Nitade shorts

Längtar tills det är så varmt att man kan använda shorts! Dessa köpte jag i när jag var i USA förra året och nitade dem själv. Såå nice!
 

Kalas

Två bilder från kalaset i söndags. Var trevligt att träffa släkten och att äta sötsaker hehe.

Ljus

// Topp från Forever21 //
 
Älskar ljuset när det är sol ute. Tog lite bilder med min lillasyster ute på vår altan i söndags när det var så här fint! Idag är det däremot regn och jag ska bege mig mot skolan. Slutar inte förrän klockan fyra och då ska jag direkt hem och skriva på en rapport. Inte det roligaste... Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet!! Ha en fin dag, kram 

Disco Challenge

Här är resten av bilderna från i lördags!
 
Är. Så. Sjukt. Trött. Har tränat i drygt två timmar och vill bara lägga mig och sova. Så det ska jag ta och göra! Dock ska jag duscha först, hehe. Råkade få en liten box på träningen också (var såklart inte meningen), får nog ett blåmärke där. Disco är hårt, glöm inte det! Haha, godnatt på er!

Dansaaa

Blogg.se-appen fortsätter krångla så kan inte mobilblogga! Nu har jag bråttom iväg till dansen, senare ikvälll! Puss

Vill ligga hemma i min säng

Liten bild från i lördags, blir bara en i taget nu när jag inte har hunnit gå igenom bilderna. Men lägger upp fler när jag har gjort det :)
 
Iallafall, godmorgon!! Sitter på dagens första lektion och önskar att det var sista. Känner verkligen hur trött jag är i hela kroppen. Skönt att vi bara går i skolan tre dagar den här veckan. Men nu ska jag räkna på harmoniska svängningar, haha puss

A & A

Kikar bara in här för att säga godnatt, precis som förra söndagen är jag heeelt slut. Har varit en intensiv helg! Så nu ska jag sova. Avslutar dagen med en söt bild på Amanda och Amanda från tävlingen igår, puss.
 

Nya tag tills SM

Okej, våra gäster kommer inte förrän om ungefär en halvtimme så hinner skriva lite nu! Som jag skrev igår så gick det rätt så dåligt i singeln, kom på delad 17e plats av 39 stycken... Så det var jag missnöjd med :( I paren gick det inte heller bra, hade direktfinal och kom näst sist. Dock kunde vi väl inte ha förväntat oss så mycket bättre med tanke på att vi inte har tränat alls mycket. Så till SM kommer vi ha nya dräkter (de vi har nu sitter verkligen inte bra...) och vara tränade, då får vi hoppas att det går bättre!
 
Här kommer en bild på min fina partner, love you

Förlåååt

Blogg.se har inte funkat för mig sedan igår eftermiddag, så därför jag inte uppdaterade något mer igår! Tyvärr hinner jag inte skriva så mycket nu heller därför jag håller på att göra i ordning inför släktkalaset som vi ska ha idag för min bror och min syster. Så vi får helt enkelt höras senare, så ska jag berätta mer om tävlingen! Dock ska jag jobba idag också, så får se när jag har tid för bloggen. Men men, kram på er sålänge!

Noooooo

Åkte ut i singeln :(:(:( Men nu taggar vi par!! Dock typ 6 timmar kvar...

Snygga girls


På vääääg


Tomorrow it is

Blev lite kaos innan jag skulle spela idag på konserten. Min fiol gick sönder, eller rättare sagt en del på den gick sönder, så jag fick låna en annan. Att inte spela på sin egna är väldigt annorlunda och det var tråkigt att jag inte fick spela på mina nya strängar! Men det gick väl ganska så bra ändå, blev dock rätt nervös :):)

Nu har jag ordnat det mesta inför imorgon så nu måste jag verkligen sova! Är såå taggad. Puss och godnatt, vi hörs imorgon!

Lite härligt fjortis med min fiol i handen innan den gick sönder och kvällens mysmiddag :))))


VILA

// Tröja från VILA (köpt på Salt) //

C yaa

Om en liten stund ska jag dra mig mot bussen för att åka och spela fiol! Ska ju spela solo, så får hoppas att det går bra. Som tur är så kommer det nog inte vara någon jag känner ifall att det går dåligt, hehe... Fast så ska man ju inte tänka! Det går säkert bra. Senare ikväll ska jag packa (hann inte göra det nu) och sedan sova tidigt, ska ju upp typ 5 imorgon... Men vi hörs senare, hejdåå

Untz untz

Hela dagen har jag lyssnat på massa disco-låtar för att tagga inför imorgon! Har ju en lista på spotify med rätt många bra, blir rätt peppad alltsåå. Nu är jag iallafall hemma och ska plugga och kanske packa lite innan jag åker iväg och har genrep inför konserten/uppvisningen ikväll :)

Förberedelser

Nu ligger jag äntligen i min säng efter en väldigt lång dag, ska sova efter det här! Tog precis brun utan sol och målade naglarna glittriga, lite förberedelser inför lördag. Dock märkte jag att mitt glittriga nagellack var nästan helt slut, så jag måste köpa ett nytt! Det här märket gillar jag verkligen, men får se om det blir samma eller inte på nästa!


Övat

Nu har Douglas och jag tränat sista gången inför imorgon då vi ska spela på en liten konsert. Vi spelar Passing by av Yiruma! Väldigt fin :) Men nu har vi spelat den ett par gånger så nästa gång får det bli något nytt!

Hemskt

Det är är bara sjukt...


Hej bloggisen

Sitter i skolan på lektion och längtar tills när det är så varmt att man kan sitta ute på rasterna. Gjorde det en hel del förra året och det huuur gatt som helst.


Dagens outfirre

Jeans från Zara (nya!) // Tröja köpt i Paris // Dr. Martens // Armband från Raglady // Brillor från Ray Ban

I feel like dancing

Idag är en så himla bra dag!! Känns som att det äntligen vänder. Det har varit ett par dagar som har varit lite jobbiga, bland annat så har vi haft problem med hur vi ska ta oss till tävlingen i helgen (Lisa och jag alltså), men nu har det äntligen löst sig! Så ikväll på träningen får vi kötta som fan och göra oss redo! 
I'm so happyyyyyy :):):):)

In love with this boyfriend

Titta vad mamma hade med sig hem till mig när hon kom hem från Spaninen, boyfriend jeans!! Ni kanske minns att jag skrev ganska nyss att jag ville ha det? Ååååh, världens bästa är hon. Saken är den att de är från Zara, men eftersom Zara i Spanien antagligen har ett litet annat utbud än i Sverige så tror jag inte att jag har sett den här modellen tidigare? Sjukt nöjd iallafall, love theeeem.

Fit for fight

Hahaha, borde jag lägga upp den hör på instagram? Ändå rätt fitness med bananpannkakor liksom! Så blev de asdåliga, får göra annorlunda nästa gång hehe. Hade i ett ägg, en banan och så improviserade jag lite med vaniljyogurt, kanske det som förstörde? Haha jaja, lite kul med variation :))


Hurraaa

Superstort grattis till min fina Sabrina som fyller 18 år idag!! Hoppas att du får en underbar dag. Så taggar vi Danmark i sommar!! Love yoouuu.


Tips - Argan oil

Det här är en hårprodukt som jag köpte hos min frisör som verkligen är jättebra! Den ger massa näring till håret och det blir mycket mjukare, dessutom luktar den jättegott. Jag har testat en argan oil från Proffs (tror jag att det var?) som jag köpte på H&M och den var verkligen inte bra. Men den här är super! Köpte den för 200 kr tror jag och på förpackningen står det att den säljes endast hos professionella hårsalonger.

Stay in place

Snygga sportbhar gillar vi. Tänkte ta och träna lite nu, funderar på att gå ut och springa och köra styrka efter det. Wiieeooo

Masterchef

Fick agera lite kock till familjen idag, köttfårssås med massa oregano i! Så himla goooottt. 

Q x 2

Q av: -
åååh va grymt, fortsätt med såna här
 
A: Vad kul att höra, det gör jag nog :)
 
Q av: Anonyyyyymmm
Åå, älskar din blogg!!! älskar att du upptaderar så ofta, här har jag lite frågor, hoppas du svarar!!! 
1, Hur många läsare har du per dag? 
2, Brukar du o dina syskon prata om "kärlek" 
3, När kommer ditt första videoinlägg? :-)
 
 
A: Tack!! Vad glad jag blir!
1. Min statistik går lite upp och ner men mer än 100 per dag brukar det inte vara nu iallfall, bara ibland.
2. Vet inte riktigt hur du menar med kärlek, men vi pratar med varandra om det mesta och det är klart vi berättar saker för varandra. Det är ju lite svårt att hålla det "hemligt" om man träffar någon eftersom de bor med mig liksom, haha. 
3. Mitt första videoinlägg kom idag! hehe
 


Tisdag morgon


En liten present

Det här stod och väntade på mig när jag kom hem från skolan idag. Denna lilla tjej gör mig så glad, världens bästa lillasyster.

Repair är en kräm som egentligen är hennes, men jag frågar verkligen aaalltid om jag får låna den så nu gav hon den till mig, sötisen. Krämen är verkligen något att rekommendera!


Animal

// Tröja från Forever 21 //

Tips på gott

När ni ser den här bilden så tänker ni säkert: en vanlig toast? Men det är bara för att ni inte vet vad som gömmer sig i den! Det är inte bara skinka och ost utan massa annat gott också:
- rödlök
- paprika
- spenat/salladsblad
- lite ketchup

Muuuuums


Dansadansaa

Ikväll blir det träning! Med min favoritLisa bland annat. Inte så långt kvar tills det är uppvisning nu! Tävling snart också, ska träna hårt inför den. Lite tråkigt att det inte gått så jättebra de senaste tävlingarna i singel... Men det  man får göra är ju att ta nya tag, så det ska jag minnsan ta och göra!
 

Mondaay

Fortfarande rätt seg efter igår, har gäspat mig genom alla dagens lektioner haha... Slutar om drygt en timme iallafall, skönt! Bloggar när jag kommer hem, pusss


I'm out

Heeeelt färdig. Slocknar när som helst. Så skriver mer imorgon, godnaaatt


XOXO

Nu är jag på väg för att jobba ända tills ikväll. Så här kommer det att stå tomt! Men jag måste visa er min lunch jag år förut, såå himla god! Dock får det bli imorgon, för tog inget kort idag hehe. Vi hörs väl senare ikväll! Puss, ha en fin daaag :):)


Enkelt och gott

Ingen fancy frukost här inte, hehe. Idag känner jag mig lite back om track så ska träna här hemma om en liten stund. Sen ska jag jobba resten av dagen, känns bra :-)


Kick-off

Heeej! Nu är jag hemma efter en lång, men väldigt rolig dag! Först var jag en sväng med Emma och hennes mamma och fikade innan vi blev skjutsade till utbildningen. Där lärde jag mig massor av nyttiga grejer, åt god glass och fick träffa kollegor. Efter det var det kick-off med middag och självklart glass till efterrätt. Jättetrevligt att få lära känna varandra och umgås. Var suupertrevligt!

Gårdagens outfit


Utbildning

Godmorgon! Har varit vaken sedan halv åtta så har redan hunnit kolla lite på New Girl och ätit pannkakor. Mormor och morfar har varit här sedan i tisdags och som några av er kanske redan vet, så får vi ju pannkakor till frukost varje morgon när de är här :) Riktig lyx. Men idag kommer mamma och pappa hem (de har varit bortresta) och det är jag glad för, för har saknat dem såå!
 
Idag ska jag på en slags utbildning/möte med jobbet, ska bli kul. Ikväll ska jag bara ta det lugnt då jag ska jobba hela dagen imorgon. Blir nog till att mysa hemma och spendera tid med mina föräldrar! Hoppas att ni får en fin dag, pussar

Intervju

Fräschade till mig, tog nässpray och gick till bästis (skönt att hon bara bor två hus bort) för en intervju till hennes dokumentär! Det gick ganska fort och var inte så svårt, hoppas att det blev bra! :) Nu är det back to vila som gäller! Puss

Där jag sover bäst


Var det inte vår nu?

Blir ingen skola för mig idag, känner att jag nästan är på väg att bli sämre så det är bättre att stanna hemma! Förresten, VAD är det jag ser utanför? Snö??? Ännu anledning till att stanna hemma, seriöst...
Just det! Är med och tävlar om att bli Veckans bloggamandafoton.blogg.se!
Även med och tävlar om en tröja på Amanda Forzlöws blogg!

Serious face


Fiollektion

Nu sitter jag i bilen på väg till fiolen! Har varit en hektisk eftermiddag, lite mycket just nu... Men ska bli kul att spela! :):)


Visiting

Hittade bästis i samhällsbyggnaden! Hon håller på och förbereder sin dokumentär som ska göra (hon går media) och tro det eller ej så ska den handla om mig haha. Om mig och dansen :-)


True dat


Cutiepie

Nu är jag back in school, woop woop. Tråkigt bara att det är supergrått och trist ute, jag som längtade ut i solen när jag låg hemma och var sjuk! Men men, nu ska jag vara aktiv här :):) Puuss

Söta lilla Charlottisen


På bättringsvägen

Känner mig mycket bättre nu så imorgon tänkte jag gå till skolan! Känns så himla tråkigt att jag har missat träningar nu när jag har varit sjuk. Men ska ta det lugnt så att jag inte blir sjuk direkt igen, dock blir jag redigt sugen på att gå ut och springa när jag ser den här bilden från i somras! De brunbrända benen skulle dessutom inte heller sitta fel...
 

Handsome

Var hos min stilige vän precis och fick hjälp av hans pappa med min fiol. Han bytte mina strängar och lärde mig ett och annat haha. Trots att jag har spelat i typ 11-12 år så var det en hel del jag hade noll koll på. Tur då att jag känner Jakobs pappa som är professionell musiker!

Vanlig konversation med min danspartner

Jag: Så vi ska alltså norr om Örebro
 
Lisa: Ja, men är det kortare än till Stockholm då?
 
Jag: Jag vet inte, men nordväst om Stockholm är det iallafall
 
Lisa: Vilket är norr då? Jag vet bara vad väster är och att öster är motsatsen
 

Fifth Harmony

 
Vad tycker ni? Bra eller dåligt? Jag tycker att några av dem sjunger riktigt bra faktiskt! 
 

Tips - Hungerspelen

Och nej, jag tänker inte tipsa er om att se filmen för det är jag ganska så övertygad om att de flesta redan har gjort. Utan något som jag vet färre har gjort är att läsa böckerna! Det är verkligen värt det, trots att man har sett filmen. Jag såg den nämligen innan jag läste den. Så jaa, läs de tre böckerna!! :):)

Nya strängar

Inte varit så effektiv idag som jag hade önskat, men det är ju helt och hållet mitt eget fel. En del har jag ändå fått gjort och det är ju bra. Köpte helt nytt set strängar till min fiol istället för bara en, ska bli kul att spela på dem! 

Lite snabbt

Drog på mig detta lite snabbt innan jag gick, är nu på väg till en musikaffär. Sen ska jag direkt hem igen, detta var nog inte det bästa för min förkylning...


Boyfriend jeans

Är rätt så sugen på att köpa ett par boyfriend jeans! Tycker det är assnyggt. Vet att det finns ett par snygga på Zara, men nu är det så många som har dem så kanske roligare att köpa ett par andra? 

Fab morning

Godmorgon! Här sitter jag och myser med en god frukost, snuva och feber. Känner mig dock lite bättre än igårkväll så det är väldigt skönt. Denna dag har jag tänkt att ägna åt plugg och vila, men måste också ta mig ut till en musikaffär för att köpa en ny sträng till min fiol. Skulle spela med Douglas i lördags, men en sträng gick av när jag skulle stämma så det blev inte så mycket spelande... Haha, vi hörs senare kram

Nashville

Det var smart av mig att skippa träningen idag. Tror bestämt att jag har feber, blir antagligen till att stanna hemma från skolan imorgon. Är för slapp för att göra något speciellt just nu, har försökt plugga lite iallafall. Om en stund ska jag se på Nashville och sen sova. Tycker verkligen om den serien och så är Hayden Panettiere så himla bra! Hoppas att ni andra har haft en fin dag och är lite piggare än jag haha, godnatt!

Dagens mellis

Hemskt vad det var jobbigt att gå upp imorse. Hade inte sovit så bra heller, tror att jag börjar bli sjuk... Kände mig dock bättre på morgonen, men sedan under dagen har jag känt mig hängig. Har dans ikväll egentligen, men får se lite hur jag gör, har inte tid att vara sjuk så kanske bättre att skippa den så att jag blir frisk snabbare... Får se hur jag gör! Nu ska jag iallafall sätta mig och plugga, puss

Mönster

Nya leggins från Bik Bok // Johnny Bulls Boots // Solglasögon från Ray Ban

Ett litet svar

Av Johanna
- Har du pojkvän?
- Skulle du kunna videoblogga?
 
Nej, jag har ingen pojkvän och vet inte riktigt om det här med att videoblogga... Jag tycker om när andra gör det men det känns lite konstigt på något sätt! Att liksom sitta och prata med en kamera haha. Men skulle kanske kunna göra videos av klipp jag filmar under dagen? Vad skulle du/ni tycka om det? :)
 
Om ni har frågor om någonting så är det bara att fråga, hade inte tänkt att ha någon frågestund eller så, inte nu iallafall!

Hard work work

Godmorgon! Ännu en fin dag, inte så jobbigt att vakna upp till! Idag ska jag jobba så har en del att fixa här hemma innan jag går. Sen ikväll ska jag vara med min saknade vän Jakob :-) 
 
Måste säga det att den här kolasåsen förstör allting haha... Jag vill bara ha hela tiden! Har ätit glass tre dagar i rad nu och är ganska så säker på att jag inte kommer att kunna hålla mig på jobbet idag. Men men, det är ju påsklov :)))))

Myskväll

En vääldigt gammal bild på Sabrina och mig! Ikväll kommer hon hit och så ska vi äta middag med min familj och bara mysa. Känns skönt att ta det lugnt efter igår! 

My new addiction

Varför smakade jag inte på detta när jag var liten? Jag är typiskt en sån som säger att jag inte gillar saker utan att ens ha smakat på det.. Kan säga att det här är något jag har gått miste om tack vare det. Dööör vad gott kolasås är!!

18-årsfest

Tre bilder från gårkvällens 18-årsfest för Joel! Var ganska så trött efter att ha jobbat men det gick fort över :) 

Yesterday's


Fina vänner i fint väder

Dessa bilder gör mig så glad! Hade en så bra dag igår. Idag ska jag inte vara ute och njuta av vädret utan idag är det jobb som gäller. Fast det ser jag fram emot också :) På kvällen ska jag på 18-årsfest hos Joel, kommer bli riktigt nice! Hoppas att ni får en bra daaaag, puss!

Uteservering

Heeejsan! Spenderat många timmar i stan idag, först en lång lunch i solen på en uteservering (som var uuunderbar) och sen har Lisa och jag köpt tyg till våra nya dansdräkter! :-) Nu sitter vi på spårvagnen på väg till dansskolan för träning. Älskar att ha lov för man hinner med så mycket!

Har haft med mig min kamera idag så kommer lägga upp lite bilder här senare, men så länge blir det en mobilbild från lunchen. Kramkraam!


#Yeees

Efter att jag frossat i våfflor drog jag ut i det härliga vädret för en workout, rätt så nice! Nu är jag på väg in till stan för en promenad med Jazmín, blir super :):) Pusspuuuuss!


Spring

Hola amigos. Hade en trevlig kväll igår, kollade bland annat matchen mellan PSG och Barcelona. Tro fan att jag somnade! Haha, nej men det var typ bara tre minuter eller någonting för sedan blev jag väckt av att de andra tog kort på mig... Är väl inte så insatt i fotboll och dessutom var jag sjukt trött då... Jag kan verkligen få moments då jag bara blir huuur trött som helst och måste sova? Kan liksom inte hålla mig vaken. Det hände t.ex. även när vi var i Riksdagen i Stockholm, haha. Not goood!
 
Idag är det fortfarande sol, fortfarande vår. Hoppas det håller i sig nu. Efter att jag har publicerat detta tänkte jag plugga en stund och sen ska jag antagligen vara med Jasmín. Var längesen jag var med henne! Ni får ha en bra daaag, kramkram

Twitter

Okej, nu har jag skaffat twitter... Tycker just nu att det inte verkar vara jätteroligt eftersom att jag har 2 följare och för att det verkar som att ingen annan har twitter? Jag som trodde att alla hade det... Hur som helst, följ mig! hehe :))))

Åh vilken härlig dag

På min altan är där jag har hängt största delen av dagen med bästis. Först pluggade vi i solen och sedan drog vi en go löprunda. Kändes finfint! 

Grattis Alexandra!

Idag överraskade vi vår fina vän på hennes 18-årsdag! Lunch och tårta blev det. Mysigt att träffa mina saknade tjejer också ♥ Love you!

Holiday

Så otroligt skönt med lov. Igårkväll var jag aldrig med Sabrina utan åt middag och såg på film med familjen istället, precis som i lördags haha. Även igår somnade jag till filmen... Idag kan jag inte berätta vad jag ska göra men kommer att berätta det efter :)) Glöm inte att det är första april idag också, då får man luras! Kraaam

RSS 2.0