Mycket glad

Trots att jag har haft och har väldigt mycket att göra den här veckan så jag är jag väldigt glaaad. Finns flera orsaker, men bland annat så fick jag tillbaka ett provresultat i kemi där jag fick A!! Jag har ALDRIG fått ens ett A-poäng i kemi, det är verkligen ett av mina värsta ämnen. Så jag är stolt över mig själv :)))

Annars har jag tränat, spelat fiol, pluggat och suttit barnvakt de senaste dagarna. Riktigt skönt med lite extra pengar nu innan jul och så. Dessutom älskar jag så barn så det är ju inte direkt ett jobbigt jobb :-)

Imorgon ska jag på bröllop! Ska bara vara med på en lektion i skolan innan. Det ska bli jättekul för jag har aldrig varit på bröllop innan, wihuuu.

Avslutar detta inlägg med en liten bild från gympan igår, pusspuss goodnaajt


Måndagsbarn

Är jag inte! Nej, måndagar är så sjukt långa... Men idag har jag hunnit med massa spännande saker så som att labba ensam (verkligen jättetråkigt), titta på massa gamla sommarbilder, spela fiol och dansa! Så nu har jag varit vaken 16 timmar och det ska bli såå skönt att sova. Pusselipuss


Julpynt

Holaa. Idag har vi börjat julpynta lite smått här hemma, man ska väl vara ute i god tid? Haha, nej men vi har i alla fall satt upp adventsjulstakar i fönstrena. Mysigt :)) Annars så har jag bara pluggat, städat och varit ute och sprungit idag. Nu ska jag fortsätta plugga, wihoo
 
Tre bilder från i fredags!

Paris del 5

Det var alla bilder från Paris!

Nov. 24, 2012

Gårkvällen var rolig! Trots helt idiotiska grannar... Innan de andra kom åt vi tjejer lite thai, vilket var jättemysigt och gotttt.

Idag har jag varit på släktkalas hos min fina morfar som fyller år. Sen har jag varit hos Linnéa och bakat lussebullar! Bara en månad kvar till julafton nu juuu :):)


Discotjejer

Visst är de snygga? ;-)

Äntligen fredag

Hej på er! Denna veckan har känts väldigt lång av någon anledning, så det är skönt att det äntligen är fredag! Kom nyss hem från frisören, älskar känslan när håret är nyklippt och fräscht, hehe. Ikväll blir det lite fest med mina vänner, ska bli jättekul :):) Måste bara se till att jag är pigg imorgon då vi ska på kalas till min älskade morfar som fyller år ♥
 
En bild från min underbara födelsedag! Amanda och jaaag :))

Min bästa vän

En gammal bild på mig och världens bästa. Love you


Paris del 4


Disco Puls Grand Prix

Tävlingen igår var jätterolig! Dessvärre gick det inte jättebra för mig, men ändå bättre än förra tävlingen så det är jag glad för :-) Fredagskvällen var också jättemysig. Vi som åkte tillsammans (+ Lisa) till tävlingen åt tacos och sov hos Hanna. Riktigt goa tjejer! Taggade med massa brun utan sol också hehe.
 
Så jag har haft en väldigt bra helg iallafall. Har en del bilder att visa också, här kommer en! Pusspuss
 

Paris del 3

Från vårt besök i Eiffeltornet! Helt sjukt. Något av det ballaste jag har gjort.

5 november 2012

Godmorgon! Idag gjorde jag mig i ordning väldigt snabbt så fick lite tid över :-) Ska alldeles strax gå upp och äta frukost och som vanligt när min mormor och morfar är hos oss får vi pannkakor. Underbart, hehe. Nu väntar ännu en lång dag... Men imorgon är det fredag! Hoppas att ni får en fin dag gosisar, kramizz


Gotta sleeep

Måste, måste verkligen sova nu egentligen. Jag har varit vaken alldeles för länge! Dessutom det har varit en lång och intensiv dag, så då behövs sömnen mycket mer... Därför blir det inte så mycket mer från mig just nu.

Tog en bild på vägen till dansen förut, Göteborg är fint på kvällen :)) Puss på er


Paris del 2


The end

Denna kväll har jag gjort en jobbig grej men som förhoppningsvis kommer att göra allt framöver mycket lättare :)) Så nu är jag på bra humör, har precis duschat och ätit och ska nu läsa min engelskabok! Sen ska jag äntligen få sova, typ höjdpunkten på dagen :pp Haha, puss och godnatt!


Ner och upp

Hej på er! Min dag började väldigt dåligt, möttes av en väldigt otrevlig busschaufför och tog dessutom fel på tiden när jag skulle ha utvecklingssamtal vilket resulterade i att jag satt i en timme i skolan utan att göra någonting... Sjukt ovärt.

Efter det tränade Lisa och jag i skolans danssal. Det gjorde dagen mycket bättre :)) Vi koreograferade mycket, så himla kul med min fina vän som partner!


Kalas

Nu på det senaste har det varit väldigt många födelsedagar och många kalas! (Och mycket tårta, haha...) Bland annat så har min mamma, min lillebror och min vän Natalie fyllt år :) Det har blivit så mycket att jag lyckades göra något som var såå olikt mig i lördags. 
 
Klockan var tio över sju på kvällen när jag precis hade sprungit klart min löprunda (brukar dock inte springa på lördagskvällar men så blev det) när jag fick ett sms från Alexandra som undrade när vi skulle gå till resturangen där Natalie skulle ha tjejmiddag för att fira sin födelsedag klockan sju. Haha, jag fick ju verkligen panik för jag hade ju glömt bort det... Hela dagen hade det varit 100 andra saker i mitt huvud så jag lyckades missa det. Som tur var låg resturangen i närheten och jag var så himla snabb, hehe, så jag kom bara drygt en halvtimme sent. Men detta var verkligen första och sista gången det hände!!
 
Så förlåt igen Natalie, och tack för en jättemysig kväll ♥
Alexandra och Malin i lördags, finner inga ord för deras utseenden alltså... Sjukt

INSTAGRAM

Tänkte göra så som många andra bloggare - lägga upp lite bilder från min instagram!
 

Paris del 1

 

Tidsintällda inlägg på G

Okej, nu ska jag börja att skriva tidsinställda inlägg så att det blir lite uppdatering här. Dock så är detta inte det :-) Iallafall, har äntligen fixat klart alla bilder från Paris så de ska upp här! Och det kommer inte att bli exakt samma som redan finns på facebook, utan jag hade tänkt lägga ut lite fler/andra här + några av dem på facebook! 
 
Annars så jag hunnit med flera roliga grejer i helgen, två tjejmiddagar och ett släktkalas! Var väldigt mysigt att träffa släkten, speciellt min kusin som ska åka utomlands om en vecka och vara borta i flera månader. 
 
Denna veckan blir det mycket plugg och dans + uppladdning inför lördagens tävling! Hoppas verkligen att det går bättre än förra rikstävlingen... Tänkte iallafall sminka mig som på bilden nedan. Mucho glitter, hehe

Pretty much

Förlåååt, men det är lite mycket nu med allting när skolan har börjat igen. Dessutom fyllde min underbara, älskade mamma år häromdagen så vi har firat henne och så :-)

Annars så har dagen bestått av skola, regn, mys i bibblan, hemsk huvudvärk och dans! Lite blandat, hehe. Pero tengo que dormir ahora... Puss

Funkar inte att lägga upp bilder..... :-(


Trötter

Nuuuu är jag helt slut. Det har varit ett roligt men energikrävande lov! I fredags var vi ju på halloweenfest där jag hade det jättekul :-) Igår hade Matilda tjejmiddag, vi firade hennes 17-årsdag. Trevligttt! Och slutligen idag då, tävlade på dansskolans mästerskap mot otroligt duktiga dansare, i ett mycket högre tempo och istället för att dansa en och en halv minut i taget dansade vi en minut x tre. En riktig utmaning för mig men väldigt kul ändå. Är nöjd med att jag deltog :)) Kom på 6e plats.

Nu har jag suttit i bilen och väntat på mamma och pappa i en timme. Var faktiskt riktigt skönt... Hemma väntar matteplugg :( Aja, vi hörs snart igen! Har massor av bilder från Paris att visa osv. Puss


Halloween

Woopwoooooop, happy halloween :pp


Home

Såg precis att ett inlägg jag skrev igår aldrig kom upp... Skulle alltså inte vara tomt här igår, egentligen! I vilket fall så är jag hemma nu. Jag är verkligen sjukt nöjd med resan och har över 1000 bilder att gå igenom. Ska välja ut några fina att visa här också :)) Annars så kan jag verkligen rekommendera att åka till Paris!
Ett litet smakprov på en av många bilder jag tagit med le kameraaaa. Notre dame var fint!

RSS 2.0