Det är fredag

Wihooo, idag är det fredag! Tror att det kommer att bli en jättebra dag :) Har bara skola 3-4 h och ikväll ska jag äta middag hos Kristina för att fira hennes födelsedag! Så idag är jag på bra humör, hoppas att ni får en fin daaaaa

En liten ego bara för att jag kan ta bilder med min nya mobil, hehe



Biljett bokad!

Nu har jag äntligen bokat flygbiljett till min älskling! Han skrev på kontrakt för en lägenhet i tisdags, så igår bokade mamma och jag en biljett åt mig. Ska bo hos honom i 13 dagar så det blir nästan två veckor! Längtar så att jag spricker, är så himla glad verkligen. Om 28 åtta dagar får jag träffa min kärlek igen! :))))
 
Annars så har jag varit upptagen i stort sett hela dagen, först skola, sedan orkester, körtoerilektion efter det och slutligen en sväng till maxi med mamma. Är helt slut nu haha... Så ska bara prata med min älskling lite till på Skype (lite svårt att lägga på ♥) och sedan sova! Pusselipuuuss
Jag älskar dig!
 

Födelsedagar

Stort grattis till min fina vän Kristina som fyller 18 år idag! Wihooooo ♥ 
 
Det är väldigt många som fyller år nu framöver, så det blir många födelsedagsfiranden! Bland annat min födelsedag också så det är ju extra kul, hehe :)) Men jag tycker det är väldigt roligt med födelsedagar över huvud taget! I helgen firande vi Mathilda som fyllde år, var riktigt roligt!
Kicksan och jag för två år sedan! 
 
 
 

No phone

Min mobil fungerar inte :-( Och jag som är så beroende av den, haha.... Känns jättekonstigt att jag varken kan kolla klockan när jag är på väg till spårvagnen liksom eller smsa och ringa. Tror att den fick någon slags fuktskada igår efter paddlingen, trots att den låg i en plastpåse i min väska (då förstår ni hur blött det var). Touchen är trasig på vissa ställen så jag kan inte låsa upp mobilen. Har testat massor av olika metoder för att få bort fukten, men inget har funkat hittills. Hoppas att jag löser en telefon snart iallafall för det här var ju iiiinte så roligt.
 
Annars så har jag haft körlektion och varit hos tandläkaren imorse, sedan nu på kvällen har jag skypeat med min älskling. Saknar honom så mycket och längtar tills jag får vara nära honom igen ♥ Han bytte profilbild förut också, så himla söt!! ↓
 
 

Paddlingstur

Hej på eeer. Idag har vår klass varit och paddlat kanot i ösregn. I början var det trevligt och iallafall jag var supertaggad. Vi skulle paddla till en plats där vi sedan skulle göra massa olika aktiviteter och vägen dit gick bra och det var faktiskt ganska roligt :)) Dock jobbigt för armarna haha... När vi sedan kom dit så gjorde vi upp eld som vi senare skulle grilla korv på, då kom regnet. Trots regnet var det dags för att koka soppor på spritkök. Sedan kom kylan. Därefter åskan. Och ännu mer regn efter det. Visst var det jobbigt, men det var ändå lajte mysigt hehe. Fast lite läskigt med åskan plus att det inte var så jättenice när vattnet gick igenom kläderna. 
 
Så efter att ha grillat korv och ätit god soppa skulle vi då paddla tillbaka. Det gick rent ut sagt jättedåligt och var inte alls roligt över huvud taget. Den jävla kanoten gick ju inte att styra plus att det ösregnade av och till så det var verkligen vatten överallt. Jag är säker på att jag hade kunnat vrida ur en hel del vatten ur min väska efter det... Fast vatten var jag ganska trött på så det gjorde jag inte :))))))) Väskan lämnade dock fina spår.... Hur som helst var dagen lärorik och ändå helt okej rolig. Men tror ändå inte att friluftsliv är något för mig!
 

Ensam

Ja, vad ska jag skriva egentligen... Vill väl inte riktigt skriva något jättedeppigt inlägg trots att den här dagen känns ganska så jobbig. Idag flyttade min andra halva till ett annat land för att börja på ett universitet där han ska plugga i sex år. Mina känslor är så blandade för det gör så ont och jag blir så ledsen när jag tänker på att det är över en månad kvar tills jag får ha honom nära mig igen, men samtidigt är jag glad och förväntansfull inför när vi träffas igen. Dessutom är jag så sjukt stolt över den utbildning min kille kommer att ha och att han vågar flytta utomlands helt själv. 
 
Det kändes väldigt overkligt när jag sa hejdå till honom klockan kvart över sex på morgonen imorse och sedan åkte hem till hans hus, satt i hans säng och tänkte på att det är över trettio dagar kvar tills jag får kyssa honom igen. Just nu sitter jag med hans tröja på mig och myser av doften av honom. 
 
Jag tvivlar inte en sekund på att vi inte kommer att klara det här med tanke på hur mycket vi tycker om varandra, en distans är inget som rubbar vår kärlek :)) Och som tur är finns det ju skype! 
 
Den finaste jag vet ♥♥♥
 

Fullt upp every day

Hejhejhejhej, blir bara ett snabbt litet innan jag ska sova. Har varit på körkortsteori-lektion idag efter skolan :)) Taggar körkort när jag fyller 18, hehe.

Nu ska jag mysa med min man! Puss och kraaam

Okej, jätterandom men en liten bild på gårdagens regnbåge får ni :)))))



Studentmössa beställd

Känns helt sjukt... Om mindre än ett år tar vi studenten! Ser fram mot det samtidigt som jag inte vill att gymnasiet ska ta slut, har så himla kul med mina kompisar varje dag :)) Tittade lite på Sebbes studentmössa för att se hur hans såg ut vilket fick mig att tänka på dagen då han tog studenten, var så himla härligt att se honom så lycklig! Som tur är så har han lovat mig att komma hem tills min student och det hoppas jag verkligen att han lovar. Tänker verkligen på honom varje dag och det är så konstigt att han inte är hemma, tänker att han liksom ska komma hem snart och häromdagen råkade jag duka till honom när vi skulle äta middag... Men jag hoppas att han har det hur bra som helst i Australien! Saknar honom väldigt mycket, världens bästa storebror ♥
 

In class

Holaa, fysikprovet som jag pluggat till i helgen gick dåligt.. Sjukt segt när man har lagt massa tid :-( Men inget att göra åt det nu! Sitter på min sista lektion, sedan ska jag sätta mig och plugga innan jag ska iväg och ha körlektion. 

Ikväll har jag dans, hoppas bara att det går bra med min axel, har nämligen haft en inflammation i den ett par dagar. Idag känns det dock bra! Nu måste jag fortsätta lyssna på läraren, hehe puss.

Challz 

8 september 2013

Felåååt, har varit helt busybusy!! Men nu har jag precis gjort klart alla fysikuppgifter som jag hade inplanerat denna helg, känns gatt. Annars så spenderas så mycket tid som möjligt med min underbara pojkvän då han flyttar utomlands om en vecka, känns förfärligt :(( Wellwell, kommer att hälsa på honom där såklart och vi kommer att fortsätta hålla ihop så det är ju inte direkt ett avsked för alltid som kommer att ske, dock är väl distans aldrig roligt, eller? Plus att vi umgås varje dag så att min nuvarande vardag kommer ju se väldigt annorlunda ut...
 
Iallafall, i torsdags var vi på studiebesök med klassen på två olika ställen i närheten av Saras land! Så vi tjejer drog dit efter studiebesöken och stannade där över natten. Vi hade en supermysig kväll med tacos och massa prat ♥ På morgonen åkte vi till skolan (inget skolk här inte, hehe) och fick oss en väldigt fin morgonprommee! ↓
 
En söt och lycklig Sara på studiebesök :))
 

Tuna sandwich

Något jag verkligen har fått smak för det här året är tonfisk, tycker att det är så sjukt gott! Sallader, mackor och röror med tonfisk i är ju bara något av det bästa. Den här smarriga gjorde Linnéa när vi var i Grekland, kan säga att vi åt det flera gånger :)))))
 
Blev hur sugen som helst nuuuuu
 

Miss Greece

Tjäääjna. Idag har jag för första gången kört med manuell bil på vägarna! Wieehooo, kändes bra. Innan dess har jag alltså bara kört på parkering men det kanske ni förstod, hehe. Hur som helst, har för tillfället ett litet break från fysikplugg, blir så trött snabbt! Men så fort jag har bloggat klart här blir det tillbaks till böckerna. 
 
I skolan idag så tittade jag på massa bilder från Grekland och jag saknar det verkligen. Skulle gärna bytt ut mitt plugg mot lite bad i medelhavet eller varma, roliga kvällar med kompisar... 
 
 

Ny vecka

Holaaaa. Sitter på mammas och pappas kontor och ska plugga lite. Har precis haft körlektion! Gick ändå ansöka bra tycker jag :)))

Idag har jag träningsvärk för igår hade vi fys-intervallsträning ute med dansen... och jag var då inte i form kan man ju säga! Men man måste ju börja någonstans hehe. Ikväll har jag träning igen, blir skönt att mjuka upp kroppen lite. Nu ska jag plugga! Puss


RSS 2.0