Pollenallergi

Asså helt seriöst, jag har aldrig jobbat så att jag har blivit så trött som jag blev idag. Var så otroligt mycket att göra!

Ska bli jätteskönt att sova, så fort jag slutar nysa så! Så här tycker jag om pollenallergi:


Hotel room

Idag har jag varit och tränat, precis som alla andra onsdagar. Funderade faktiskt på att banga träningen, hade haft en dålig dag... Men är väldigt nöjd med att jag gick ändå! Mådde mycket bättre sen :))

Tänk att det var en och en halv vecka sen jag var på SM, känns typ som att det var denna helgen som precis var! Tiden går snaabbt. Här är hotellrummet jag bodde i, myspys


Fler balbilder

 
 
 
Alla var så fina sååå!

Sebbes bal

Idag är min fina storebror på studentbal. Var och tog kort på honom och alla andra, alla var så himla fina!! Fler bilder kommer upp imorgon, för nu är jag så trött att jag gäspar heeela tiden. Godnatt på er!

Varm helg

Denna helgen har jag gjort ganska så mycket! Firade Bawans 18årsdag i fredags, var på dop och hade mysig middag och kväll med Linnéa i lördags och idag har jag träffat Jakob, handlat med mamma, pluggat och övningskört! Så bloggen har helt enkelt hamnat åt sidan :-)

Imorgon ska vi ha friluftsdag i skolan, man ska tävla mot parallellklassen i massa olika grenar och jag är verkligen inte bra på någon haha... Får hoppas att det går bra ändå. Nu ska jag sova, godnatt!

Julia och jag i fredags och den goda maten i lördags :)))


Min nye chaufför

Stort grattis till min storebror som tog körkort idag!! Blev hämtad från skolan av honom idag, kändes väldigt konstigt men asniiiice. Till hösten blir det min tur :):)

Sötisen


Bilder från Emmas birthdaay

 
 
 
Bättre sent än aldrig, hehe... En väldigt rolig och lyckad kväll :-)

Strawberries

Känner att det blir väldigt lite bloggning nu... Ska verkligen försöka att ändra på det!! Iallafall, som varje onsdag hade jag skola i åtta timmar och träning i två och en halv timme. Var typ nära på att banga dansen alltså haha, somnade nämligen på bussen på väg dit, så när jag vaknade var jag så fruktansvärt trött. Men jag orkade ändå som tur var!! :))
 
Atm ligger jag i min säng och lyssnar lite på Veronica Maggio, mysmys. Ska ännu en gång prata lite spanska med mig själv och sedan sova. Imorgon börjar jag klockan tolv och på fredag är jag ledig, åh vad skönt!
 
Jordgubbarna som bästis gjorde så fint igår ♥

Ösregn

Den här dagen har typ känts som två dagar haha, kan i och för sig ha något att göra med att jag sov två timmar efter lunch :)) Åt så mycket thaimat så jag hamnade i en sån sjuk matkoma! Iallafall så har jag varit hos tandläkarn, mammas kontor, lunchat med mami och papi, pluggat och ätit jordgubbar med Linnéa och gått en misslyckad powerwalk i regnet med Linnéa som slutade med att vi fick ta spårvagn pga regnet. Mycket har gjorts idag men ändå inte, nu ska jag prata lite spanska med mig själv som förberedelse inför muntliga nationella på torsdag. Whooo, godnattis
 
Bild från helgen ♥

Utmattad efter helgen

Ojdå, denna eftermiddagen/kvällen har bara flugit förbi... Har sovit, haft ont i huvudet och städat haha... Inte sådär jättetrevligt! Men har hängt med min älskade mamma också, det var mysigt. Nu ska jag städa lite till (fastnade framför datorn) och sen gå och lägga mig. Är ledig från skolan imorgon men har tandläkartid klockan 8... Så sjukt segt!! Men ska försöka ordna lite med bilder från de två senaste helgerna imorgon också, kanske på tiden hehe. Godnatt på er!

SM dag 3

Godmorgon! Just nu sitter jag på läktaren, min enda uppgift idag är att heja som fan på alla som tävlar par! Jag kommer ju inte att göra det tyvärr...

Hela helgen har jag filmat massor så tänkte klippa ihop en del till en film så får ni se lite hur det är på en tävling, ni som inte redan vet då.

Om inte tidsschemat ändras något så åker vi hem runt fyra, längtar faktiskt hem lite... Men kommer kännas tråkigt när det är över! Hörs senare. Pusss

Morgonens frukost, så gaatt


Resultatet

Idag startade vi dagen men en god hotellfrukost. Sedan åkte vi till tävlingen, för mig gick det helt okej. Kom delad 12a av 40! :))) Har haft en väldigt rolig dag iallafall och det är ju det viktigaste.

Nu ligger jag och tittar på ESC, kan ju vara uppe sent eftersom jag inte ska tävla imorgon, hehe. Ser ju inte ut som att Sverige vinner i år igen... Inte så konstigt kanske haha, men vi hörs imorgon! Godnattis

God frulle och bästa Amanda som kom 2a!!


Imorgon är det dags

Ligger ensam på hotellrummet och ska precis sova. Imorgon är dagen jag taggat inför riktigt länge! Saknar min Lisis... Men vi hörs imorgon, godnatt!

God middag på hotellet!


SM är igång!

Snodde bilden av Amanda, hoppas att det var lugnt hehe. Nu är det igång iallafall, wohooo!


Bara ben

Var väldigt nöjd med mitt klädval idag, vad varmt det har varit!! Så himla skönt :))

Sitter för tillfället i min säng och väntar på att brun utan solen ska torka, imorgon är det ju dags för SM! Dock kommer jag endast att tävla i singel, därför att Lisa har hjärnskakning :( Så otroligt tråkigt nu när vi har nya dräkter och så, men finns inte så mycket man kan göra. Hoppas hon kryar på sig riktigt ordentligt hjärtisen <3

Vi hörs imorgon, godnatt!


Almost dead

Hej på er, ligger i min säng och är fullkomligt utmattad. Igår satt jag kvar efter skolan och pluggade tills jag åkte till personalmöte med jobbet. Var inte hemma förrän halv elva... Idag hade jag skola från åtta, satt kvar och pluggade och åkte sedan till dansskolan för träning i tre timmar. Kan säga att mina ben inte var så stabila på vägen till bussen hem sen.

Nu ska jag sova så att jag orkar allt imorgon också! Haha, good night


Frulle och lyxfällan

Godmorgon!
Sitter framför Lyxfällan och äter frukost. Börjar halv ett idag, jätteskönt. Ska försöka hinna plugga och träna lite innan jag åker till skolan. Hoppas att ni får en fin dag, kram


Tiden räcker inte till

Den här veckan är helt fruktansvärd i skolan, så otroligt mycket. Inte nog med det så är det SM i helgen och jag har en pardräkt som ska stenas. Var finns tiden till allt?

God mat gjord av morfar väntade på mig idag när jag kom hem efter träningen iallafall <3


Filminspelning

I torsdags eftermiddag + kväll höll vi på med en film till Emma eftersom att, som ni vet, hon fyllde år i fredags. Vi gjorde en till Sara också när hon fyllde 18 så det är liksom lite av vår grej nu att göra det till alla som fyller 18! Har varit väldigt roligt! Dock är de väldigt interna så vi lägger inte ut de officiellt :):)))

På havet

Hade en mysig dag och kväll igår på båten. Drack champagne och åt vindruvor i solen (och blåsten...).

Nu är vi ute på havet och närmar oss hemma. Ett minus är att det blåser så mycket så det blir inte så varmt, men känslan av att vara i båten är bra ändå!


Living the life

Det här var precis vad jag behövde. Loveliiiii


Premiär

Hej bloggisen!! Som jag skrev inatt så firade vi ju Emmas 18årsdag igår. Det var middag och fest med hennes släkt och nära vänner, var hur lyckat och trevligt som helst! En superkväll! Får lägga upp bilder imorgon eller på måndag.

Just nu är jag på väg till båten, min familj åkte ut med den igår, så idag tar jag mig dit de är! Första gången för i år och som jag har längtaaaat. Inte helt fel att solen kom fram nu med, ska bli så härligt!


Grattis Emma!!

Ojdå, här har det visst stått tomt idag :)) Inte så konstigt med tanke på att jag har firat Emmas födelsedag! Grattis min fina, fina vän! I lav juuuu


Snart klara

Lisa och jag befinner oss nu på busshållplatsen vid sömmerskan, ska åka och hälsa på min mormor och morfar som bor i närheten, sedan ska vi tillbaka hit och då ska vi ta med oss dräkterna hem! Idag blir de äntligen klara :-)


Mardröm

Usch, drömde en mardröm inatt. Det var SM och jag hade dansat mig vidare två rundor, men sedan somnade jag!! Så jag missade hela tävlingen och fick inte ens veta hur det hade gått för mig... Dagen efter skulle vi dansa par och då var inte våra dräkter klara! Haha, det var så hemskt :( Blev glad när jag vaknade och förstod att det var en dröm!
 
Alltid när jag drömmer att jag dansar så är det alltid så konstigt, för jag kan liksom aldrig ta ut rörelserna och dansar alltid hur dåligt som helst. Det är som om att man skulle dansa i vatten, jättejobbigt och tungt! 
 
Känns som att jag kanske tänker liiite för mycket på SM just nu? hehe
 

Dansat

Nu är jag hemma, vilken daaag haha. Ska äta grillat med min fin familj och sen mysa med bästis! Imorgon är det ingen skola, wiie


Morgondagen

Imorgon väntar en fullspäckad dag med skola mellan åtta och fyra, där en redovisning och ett nationellt prov ska göras, och sedan dans från fem till halv åtta. Misstänker att någon kommer att vara redigt utmattad imorgon kväll! Men sedan är det långhelg, ååh vad det ska bli skönt.
 
Aidis och jag idag på slaget!

Slaget om innerstan

Idag var det Slaget om Innerstan!! Första året min skola var med så vi kändes rätt så oerfarna, men det var kul! Har skrikit så mycket så att jag är rätt hes nu, hehe.. 

Känns ju bra efter

Springpasset gick bra! Ville bara spy efter typ varje intervall :)))) Känner hur toppformen tar över! Eller inte... Men snart så kanske det känns så. Kan ju hoppas iallfall! Nu ska jag sätta på en film på spanska för att försöka förbereda mig inför nationella hörförståelsen på onsdag, sen blir det sooova! Höjdpunkten på dagen typ haha, puss och godnatt

Mat och sol

Efter en 8 timmars lång skoldag satt detta rätt så fint. Äntligen värme!! Nu ska jag dock sätta mig och plugga, sen ikväll blir det intervallsträning igen... Men så äreee. Bara en och en halv skoldag kvar och sedan långhelg! 

I survived

När jag kom tillbaka hem från mitt träningspass (som förövrigt var sjukt jobbigt, men jag klarade det!) hade mamma köpt kiwi. Asså muuuuums, vad det är gott. Lätt godaste frukten!!

Intervallsträning

Efter ett par timmars plugg tänkte jag nu ta mig ut och köra lite intervallsträning. Är inte sådär överdrivet taggad kan man ju säga... Tycker att intervaller är fruktansvärt jobbigt. Men det är ju sjukt bra så yezzz, nu kör vi (kommer dö).

Leg catch

Yes, detta är min partner :) Gaaanska duktig. Tränade idag i ungefär en och en halv timme, väldigt givande träning! Nu har vi koreograferat om så att det passar oss bättre, inför SM gäller det bara att träna, träna, träna så att det sitter! 

Love Saturdays

Efter besöket hos sömmerskan kom jag hem och slocknade i min säng på en sekund. Fick banga kvällens planer och äta en mysig middag tillsammans med min familj istället, heeelt okej det med kan man ju säga. Min familj är bäst.

Ännu en bussresa

Tävlingen i förmiddags gick dåligt.. Var verkligen inte i form, haha. Men nu är Lisa och jag på väg till sömmerskan igen! Ska bli spännande att se dräkterna idag :)


Ögonfransar

Imorgon är det täävling, dock bara inom dansskolan så för mig är det inte så jätteseriöst, ser det mer som en träning typ! Men det blir niice, ska sova nu så jag orkar gå upp imorgon. Har jobbat i sju timmar idag också så är rääätt seg i benen, haha. Good niiight

Har det bra

Vilken uunderbar morgon! Jag är ledig från skolan idag så denna morgonen har jag ätit jättegod frukost ute i solen. Nu ligger jag på en filt på altanen och ska plugga.

I eftermiddag/kväll ska jag jobba, så ska utnyttja tiden jag har nu innan och ha det gott här :)) Kraaam


Toooo bad

Ååååh, idag blev jag och Lisa så irriterade. Vi åkte till sömmerskan (tar över en timme att åka dit med buss), skulle prova dräkterna för att de sedan skulle kunna göra nödvändiga ändringar tills nästa gång vi ska dit. Meeeen så när vi kommer dit idag säger de att det blivit lite strul med måtten så att de måste mäta om? Så de hade liksom inte ens börjat med dem... Vi blev så sjukt besvikna eftersom vi var så inställda på att prova dem idag :-( Får bli nästa gång då.
 
När jag kom hem gick jag ut och sprang, gattgattt. Nu tänkte jag duscha och sedan kanske plugga lite! Haa det bra, kram
Glad Lisaa åker buss

Valborgsbilder

Visst har jag snygga vänner? 

Liseberg

Åååh, förlåt mig. Men idag har det varit full rulle rent ut sagt, haha. Vaknade efter att ha sovit i knappt fyra timmar för att åka och ha dansuppvisning. Det gick väl helt okej, var med min fina bästis hela dagen också. Gick runt på Liseberg mellan mina nummer, var superhärligt i solen!
 
Klockan är snart nio men jag tänkte sova strax, måste ta igen lite av de timmarna jag inte sov inatt. Får lägga upp bilder från igår imorgon eller någonting. Men här är några från idag! Kram och godnatt fina niii

RSS 2.0