Latte

Hej på er! Var hos Emma på hennes jobb förut och drack denna godingen. Hade ju faktiskt som nyårslöfte att börja gilla latte och jag har nu klarat det! Fast det måste vara väldigt lite kaffe i, hehe. Annars har jag dammsugit massa idag och städat inför imorgon! Om en stund ska jag slinga håret, har sån utväxt så folk tror att jag har ombre haha... Så nu har jag ju haft det ett tag och kände att det passade bra att fräscha upp det innan nyår och allt :-) Ska ta före och efterbilder, kan ju vara lite kul :pp Kraaaam

Partiieee

Hejhejheeej. Kom hem ganska nyss. Igår kom Emma till mig och så åt vi middag med min familj innan vi drog på en fest/krök med Kristina och Sara. Hade faktiskt trevligt men grannarna tyckte inte att det var lika trevligt så det fick bli en ganska så tidig kväll. Lajte syynd. Sov iallafall hos Kristina, mysisissss. Imorse åt vi våfflor till frukost och sedan åkte jag direkt till mormor och morfar där jag åt ännu mer onyttigheter. Riktig gottislördag :pp. På vägen hem från m&m åkte vi förbi maxi och nu är jag då slutligen hemma! Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll än, förutom att äta en supergod middag med mami och papi :):)
 
Bästa Kickz0r ♥ ♥ ♥

28 december 2012

Idag sov jag tills halv elva! Första gången på hur länge som helst, wihoo. Orkar inte att jag typ är stolt, hehe. Men Linnéa, Natalie, Sebbe och jag satt uppe i köket och pratade tills väldigt sent. Var jättemysigt och trevligt :):)):)
 
Idag har jag typ miljoner grejer att göra känns det som, sååå see ya later!
Sebbe och jag på julafton :-)

Nyårsklänningen hittad!

Wihooo, jag hittade en klänning idag! Var ute och kollade med mamma och då hittade jag den. Fast kommer inte visa den innan nyår ;-) Men idag har jag iallafall hunnit med deeet + träna med Lillan. Kändes skönt. Har dessutom planerna inför nyår i princip klara också, så nu slipper man den hetsen haha. 
 
Om ett tag kommer saknade Natalie till mig för latte + catch-up. Behövs! 

Fruktsallad

Var som sagt i stan med Kristina igår. Fick köpt ett kamerastativ som jag sen gick runt och bar på hela dagen när vi letade efter något att ha på sig på nyår. Och jag hittade iiiingenting... Var jättebesviken när jag åkte hem :-( Men hade iallafall en trevlig dag! ♥ 
 
På kvällen var jag med Linnéa, sen var Alexandra med en stund också :-) Lillan och jag gjorde en fruktsallad som var väldigt god, hehe. Kändes bra eftersom att jag tidigare lyckades med att proppa i mig överdrivet många kakor så att jag mådde illa...

Mellandagsrean

Godmorgonnnn.
Alldeles strax ska jag åka in till stan med Kristina. Vi ska kika lite på rean som börjar idag, wiiueu. Haha kommer vara så mycket folk... Vi får trängas! Väntar bara på att mamma ska bli klar också, hon ska nämligen också in så då tänkte vi ta sällskap :)))) Ha en fin daag, pusss

Juldagen

Min julafton var jättemysig. God mat, fina presenter och världens bästa familj ♥ Idag har jag tagit det lugnt största delen av dagen, tills på eftermiddagen då jag körde ordentlig träning. Blev verkligen helt mör i kroppen! Snart ska vi äta julbord och det kommer jag göra med gott samvete. Haha, puss!

GOD JUL

Ville bara önska alla en god jul! Hoppas att ni har en riktigt fin och trevlig dag :):) Pusspusss

Dan före dopparedan

Kollade på en av mina gamla bloggar och hittade en bild på förra årets julgran :-) Så den här bilden togs för exakt ett år sedan. Vi klär alltid granen dagen innan Julafton, så det är en av grejerna vi ska göra idag! Haha, jag har inte ens slagit in mina julklappar än.. Ska sätta igång med det nu. Var på en promenad med Jakob förut. Sjukt kallt ute nu! Hoppas vi får lite mer snö idag :))

Come hoooome

Hela dagen har i princip bara inneburit deeeg. Haha, låg i min säng till klockan tre typ med undantag för att äta... Men sen har jag kompenserat detta med ett rejält träningspass! Kändes riktigt skönt efter allt onyttigt igår + att jag inte knappt tränat pga sjukdom de senaste veckorna. Hoppas faktiskt på träningsvärk :)))))
 
Förresten, måste bara säga att jag saknar min vän Anna så otroligt mycket! Hon är utbytesstudent i USA och har varit borta i borta fööör länge nu tycker jag :-( Längtar så mycket tills hon kommer hem. Men hon har det antagligen hur bra som helst och det ska bli så kul att få höra om allt hon har varit med om. Det ser jag fram mot! Älskar mig fina Annapanna ♥

Freedoooom

Äntligen jullov!!! Känns underbart, wihoo. I torsdags firade vi fina Paulina som fyllde år, var jättetrevligt och god mat :-)
 
Igår hade vi julavslutning i skolan + julmys efteråt hemma hos Charlotte med klassen och huuur mycket onyttigheter som helst. Tror min kropp fick sig en chock haha... Men gott var det! På kvällen var det bara vi tjejer kvar och då gjorde vi middag med riktig mat vilket kändes bra efter allt socker. Sedan hann vi också med att hänga med några hos Dennis innan vi åkte hem. Riktigt lååång men bra dag! 
 

Småtjejer

Hejhejheeej. Min fina Ebba fick jag träffat idag, tog en fika och catchade uppp! Det är väl det mest intressanta jag har att berätta just nu. Annars har det ju bara hänt daily funny stuff in school you know :pp 
 
Ebba och jag för två år sen, hahah guud. ♥♥

Bästa Lisa

Blir glad av den här bilden på mig och min älsklingsLisa! Ska för första gången, på en evighet känns det som, dansa! Har ju varit sjuk men nu mår jag mycket bättre och min hosta är borta. Först ska Lisis och jag prata pardräkter och sen ska vi träna. Ska bli så kuuul. Hehe, wihoo

Do what makes you happy

 
Känner för att börja denna dagen med att skriva lite här. Har legat vaken i 45 minuter istället för att sova när jag har sovmorgon... Tänker på igår när jag hamnade i en situation (som jag fortfarande befinner mig i) där jag verkligen inte hade en aning om vad jag skulle göra. Och jag kan lova er att det inte händer ofta! Ibland träffar man människor som man inte förstår sig på över huvud taget. Tyvärr har jag träffat flera sånna personer så nu har jag bestämt mig för att hålla mig till de jag förstår, hahaha... Egentligen är jag väl kanske inte så "skrattig" nu men blir nästan det för att jag är så förvirrad.
 
Jag har så många fina vänner som jag uppskattar så otroligt mycket ♥

Godnatt

Nu ska jag sova och imorgon ska jag göra mitt sista prov för terminen. Sen är jag fri (i några dagar iallafall :p).

Btw så är inte denna glada bilden från idag för idag är ingen glad dag, hehe. Hejdåå


Bilder från dansuppvisningen - del 2

 
I like thisssss

Högre krav?

Usch, idag känner jag en jobbig känsla jag inte har känt på ett bra tag. Får försöka stänga ute den istället. Idag ska jag åka till mormor och morfar för att äta lunch. Det känns bra! Min familj är det absolut bästa så det passar ju extra bra att spendera tid med dem en sån här dag :-) Förutom det ska jag också plugga, vilket det känns som  att det är det enda jag har gjort den senaste tiden. Ska bli så sjukt skönt med jullov!
 
Världens bästa storebror och fjortisbea ♥ Hahaha

Bilder från dansuppvisningen - del 1

Dessa bilder är jag faktiskt riktigt nöjd med! När jag bara kollade genom alla bilder snabbt så tyckte jag inte att jag hittade någon bra, men det fanns ju visst :):) På tal om dans så behöver jag verkligen träna... Men har varit sjuk (inte så att jag behöver vara hemma från skolan men vara borta från träning) i över två veckor nu. Först idag kan jag inte komma på att jag har hostat någonting, sjukt skönt. Så i veckan ska jag komma igång igen, har inte haft ett sånt här långt uppehåll från träning på riktigt länge, kommer antagligen kännas riktigt segt nu i början. Fast det ska ändå bli gatt!! Mår så bra av att träna :-)
 

Öllareeed

Holaaa, igår var mamma, Linnéa och jag i Ullared! Lilz0r och jag hade faktiskt ganska kul när vi åkte kundvagn i flera timmar. Mycket roligare än förra året då jag åkte runt själv... Haha, nej men det var värt faktiskt!


Lucia

Vaknade bredvid min fina imorse, mysigt såhär på Lucia och aallt :)) Direkt när jag kom till skolan tittade vi på esteternas luciatåg, stämningsfullt och bra! Efter det hade vi lussefika med klassen. Sedan har jag varit hos tandläkaren och därefter pluggat hela dagen :-( Har ett stort prov i psykologi imorgon, får hoppas att det går bra! Godnatt på eeeeer.


Video från dansuppvisningen

Heeeej bloggen. Gårdagen var intensiv men väldigt rolig! Vi dansade vårt nummer två gånger på dansuppvisningen och andra gången gick bra för mig :-) Då kunde jag rätta till det jag gjorde fel första gången, hehe. Dock slog jag i mitt knä aashårt när jag skulle landa efter ett hopp så kommer att få ett ordentligt blåmärke... Oskönt! 
 
På kvällen var jag ju även med på en julkonsert med fiolen, den var verkligen jättefin och lite julstämning fick man allt :)) Senare på kvällen sov min gosis här, så mysigt ♥ 
 
Finns en video från dansuppvisningen igår som jag lägger upp här, nu ska jag plugga och sen sovaa. Pussss
  

Dansuppvisning

Idag är jag uppe tidigt!! Okej, det hade jag varit även fast jag inte ställt klockan... Men ska i alla fall ha dansuppvisning idag och vi ska vara där jättetidigt (?) så fick sätta klockan på sju. Ska snart gå upp och äta frukost och göra mig i ordning. Kommer vara borta typ hela dagen idag eftersom att jag har julkonsert med fiolen ikväll också. Just nu funkar inte blogg.se-appen för mig så vi får väl se om jag kommer att kunna skriva något mer här idag. Annars så får ni ha det så braaa, pusspuss!
 
Bild från dansuppvisningen för ett år sedan, haha

Julfesten

Jag är väldigt nöjd med att jag gick på julfesten igår trots att jag inte mådde helt bra. Det var väldigt roligt! Min brors klass hade gjort ett bra jobb :)) Tycker faktiskt att det var mycket bättre än förra året. 
 
Ikväll blir en lugn kväll, stannar hemma istället för att göra massa roliga saker.. Sjukdomen sitter kvar, så då får man väl ta det :-( Så nu sitter jag och pluggar! Gör aldrig det på fredagar i vanliga fall, men på söndag ska jag ha dansuppvisning och konsert, så jag får plugga nu eftersom att jag inte hinner det då. Sen ska jag iallafall se på tv och äta glass. Wihuu vad skönt :):):):)
Challzan och jag igår! ♥

Frisk på G

Godermorgoooon. Ringde precis och sjukanmälde mig istället för att gå till skolan, tänkte att jag skulle bli frisk på riktigt nu. I tisdags gick jag till skolan och var lite sådär halvt frånvarande.. Jag är superbra på att förneka för mig själv att jag är sjuk :))) Not good... På kvällen gick jag även ut i kylan och åkte till min gosis, hehe. Kanske inte heller var det bästa att göra när man är sjuk, menmen!

Igår spenderade jag nästan hela dagen sängliggandes förutom några timmar på morgonen då jag tvingade mig till skolan. Men sen var jag faktiskt duktig och åkte hem! Somnade gott i tre timmar då..

Ikväll är det julfest för alla naturare och den ska jag gå på för att jag har betalat 20 kronor för det, mycket pengar!! Haha, nej men den kan man inte missa. Så nu ska jag krya på mig, ha det braaa. Kramkraaam


Sjuker

Min första advent (som dessutom var min namnsdag) spenderade jag i sängen med 40 graders feber. Sååå mysigt! Eller inte. Idag är jag hemma från skolan fast jag mår bättre än igår, febern är inte lika hög. Hoppas att jag är frisk imorgon!

Annars så har helgen bestått av bröllop som var jättefint, tjejmiddag för Sally som fyllde 18, släktkalas och gos :)))


RSS 2.0