Fikis

Sitter på condeco med Dylan efter en dag på stan, dock var jag ensam förut hehe. Fick köpt saker på rean som jag behövde så det var ju braaaa :)) Åt lite mat med Alexandra också, gottigooottt.

Nu ska jag vara social här, pusspuuuss


Tired as

Så fort efter att jag har skrivit det här ska jag direkt i säng, så himla trött. Jobbade mellan 13-21.15 idag, typ det enda jag har gjort idag, fast det var ansträngande nog! Imorgon ska jag upp rätt tidigt till tandläkaren och sedan ska jag gymma för första gången! Haha, kommer vara så pinsamt... Som tur är så är jag iallafall inte ensam, ska dit med Alen och Dylan nämligen, får bli mina pts :pp
 
Här ser man håret lite som jag fixade igår! Så himla skönt med lite ljus i det, hehe
 

Vad är det för dag?

Jag har verkligen ingen koll på vilken dag det är nu på sommarlovet, så det ska vara! :)) Idag har jag iallafall varit hos frisören och slingat och klippt mig! Verkligen på tiden, hade typ fyra olika färger i håret... Men nu är det finfint! Kan lägga upp bild imorgon :-)

Sedan åkte jag ut till mormor och morfar, åt middag och umgicks med dem, så mysiga. Efter det hängde jag med kompisar, bra ledig dag! Imorgon blir det jobb igen. Nu ska jag sova, godnatt!


Midsommarafton

Denna dag bestod av först två timmars bilkö ut till midsommarfirande med familjen, mormor och morfar + familjevänner på deras sommarställe. När vi väl kom fram var det jättemysigt och vi åt riktigt god mat! Sedan åkte min bror och jag tillbaka till Göteborg där jag firade med mina kompisar :)) Blev lyckat så jag är väldigt nöjd!

Dagen efter midsommardagen...

... spenderas på jobbet! Det gjordes i och för sig gårdagen också och då var det ganska jobbigt med tanke på att det var midsommarafton dagen innan. Den dagen och kvällen var jättetrevlig och jag kommer att lägga upp bilder :))))

Just nu:


Solig dag inomhus

På väg till jobbet, kul att solen tittar fram nu när jag ska stå inne hela dagen... Kommer nog att vara en del att göra med tanke på värmen, men det blir kul!


Liiiiivet

Tog några bilder igår, förstår ni hur skönt vi hade det eller? 

Nytt jobb

Hehe nja, inte riktigt. Är och håller Linnéa sällskap på hennes jobb i en klädbutik. Någon gång efter lunch åker vi hem till Göteborg igen!


Ledig dag med bff

Riktigt härlig dag ute vid havet med min bästa vän!


Sommarlovet är här

Några bilder från de dagar då jag inte varit inne här. Fina vänner!

Ett litet break

Vad glad jag blir när jag går in här och ser att ni fortfarande kikar in varje dag trots att jag inte skrivit något på ett tag... Men behövde helt enkelt en liten paus. Nu har jag dock sommarlov och tänkte börja uppdatera igen :-)
 
Börjar med några bilder från Sebbes student, har knappt suttit vid datorn någonting så därför de kommer så sent.
 

Student igår

Hejsan! Tänkte bara skriva här lite snabbt. Nu har jag äntligen sommarlov, eller jag har iallafall inget skolarbete kvar! Igår tog Sebbe studenten så hela dagen bestod av firande av det såklart. På kvällen var vi även förbi Jakobs studentmottagning, stort grattis till er båda!! Var en väldigt trevlig dag och är så taggad inför nästa år då det är min tur! 
 
Idag ska jag jobba och därefter blir det efterlängtat mys med min Emz! Ha det braaa, puss

Snart är jag fri

Imorgon har jag mitt sista prov i hela tvåan! Efter det ska jag fira med att träna, hade jag tänkt iallafall :))))))


En inte så god morgon

Försover mig och har klädkris... Haha, sjukt jobbigt. Kommer typ en halvtimme sent, not so gooood. Iallafall, har ju inte bloggar något i helgen, men har haft fullt upp! Har jobbat, fikat, haft middag, varit på fest, pluggat och så vidare.

Här är en bild på Kristina och mig från i lördags, då vi hade en stor middag hemma hos oss i samband med mammas och pappas jobb, som hon och jag hjälpte till med :))


RSS 2.0