GLAD PÅSK

Hoppas att alla har en trevlig Påskhelg! För mig har den mest bestått av att ta igen sömn... Haha nej, men åt en jättegod påsklunch med familjen igår och sen på kvällen åt vi middag och tittade på film (jag sov...). Idag är jag dock lite piggare så det blir nu först lite träning här hemma, därefter plugg och sedan jobb! På kvällen ska jag vara med Sabrina, blir kul att träffa henne. 
 
Glöm inte att vara ute i solen idag :)))) Puss
 
 

Grym fest

Fyra snygga tjejer igår :-)

 

Gårkvällen var verkligen hur bra som helst. Var asbra drag, trevligt folk och väldigt mycket dans! Tack för en underbar kväll min bästa vän! 


Långfredagen

Heeej! Äntligen är slutprovet i matte gjort och äntligen är det påsklov! Igår var en lång och ganska så jobbig dag som dock blev trevligare fram mot kvällen. Min bror hade födelsedagsmiddag med några vänner och jag umgicks med dem en stund :-)

Imorse var jag ute och sprang, känns skönt att komma igång igen. Också mycket härligare när det är vårigare ute. Nu har gänget som var här igår gått för att ät pizza så jag är ensam hemma. Ska fixa i ordning lite i mitt rum och sedan göra mig klar för att åka iväg. Kvällens planer är nämligen att fira Linnéas födelsedag! Jag är verkligen supertaggad :):):) Hoppas att ni får en fin dag, puss!


Dagens födelsedagsbarn

Idag är det ingen vanlig dag för det är min bästa vän och min storebrors födelsedag! Två av de bästa personerna i mitt liv fyller år på samma dag och jag säger bara STORT grattis till er!! ♥♥♥
Love you mucho :)))

Chemistry

Tre bilder från morgonens kemilektion. Intensiv dag med mycket plugg, speciellt inför morgondagens stora slutprov. Dags att fortsätta plugga :-) Puss!
 

Påkörd

Hej... Alltså jag är så himla chockad. Förut när jag var på väg hem från skolan blev jag påkörd av en cyklist. Som tur var skadade sig ingen av oss speciellt mycket, men jag blev verkligen så himla rädd. Hade precis gått över ett övergångsställe och skulle sedan gå över en cykelbana tillsammans med ca 5 andra personer. Som jag alltid gör tittade jag mig för, men hann bara titta åt ena hållet och börja akta mig för en cyklist som kom från det hållet när jag blev påkörd snett bakifrån. Cyklisten tyckte inte att han hade gjort något fel och sa till mig att jag borde ha tittat åt båda hållen. Jag svarade och sa att jag var hemskt ledsen, i efterhand tycker jag dock att han borde ha tittat framåt. Dessutom så kör man inte så fort rakt in i en grupp med människor.

Redigering

Godmorgon på er! Inatt har jag sovit gott i många timmar, var helt slut. Först var jag i skolan i åtta timmar, sedan hem och vända och iväg till dansen för att träna drygt två timmar. 
 
Tänkte börja den här dagen med att svara på en kommentar! En tjej frågade var jag redigerar mina bilder. Det gör jag i photoshop, men nu det senaste har jag också börjat använda en app som heter Pixlr-o-matic, den finns både som app och att använda online på datorn. Tycker att det finns fina fotofilter där! Bilden jag la upp igår på min smoothie var redigerad med den. Såhär såg det ut före och efter!

Omväg

Godmorgon! Sov hos Emma inatt och eftersom att jag börjar mycket tidigare än vad hon gör så gick jag då självklart upp innan henne. Så dum som jag är så tittade jag inte spårvagnstiderna förrän strax innan jag skulle gå, då de alltid brukar gå väldigt ofta. Men självklart så gör de inte det längre... Så fick ta världens omväg till skolan och kommer nu försent :-( Inte en toppenstart på dagen om man säger så... Men det är sol och kommer nog att bli en fin dag ändå! Haha, pusspuss

Gårdagens goda frukost, mums


Sunday

Då var det söndag igen... Dock bara fyra skoldagar kvar tills påsklovet, fast under de dagarna ska ett slutprov i matte göras. Som ni kanske då förstår är det alltså det min söndag kommer att ägnas åt. Ska också iväg på träning och ikväll planera sommarens resa. + Rensa ut mina kläder eftersom att jag somnade när jag skulle göra det igår. Hmm... Borde kanske ta och gå upp nu! Hoppas att ni får en fin dag, kram
 

Solig lördag

Och jag har suttit inne och pluggat... Fast på förmiddagen var jag med min Lilli också som jag inte träffat på ett par dagar! Vi hade massor att prata om som vanligt. Nu hade jag tänkt att sätta på musik och rensa kläder, ska nämligen få större garderober! Behövligt... 

Ikväll ska jag på min brors bands spelning! De spelar ju metal så det är egentligen inte riktigt min typ av musik, men när det är min bror som spelar så blir det väldigt mycket bättre haha! 

Bild från gårdagens fika med mami ♥


Our little trip

Tänkte ta och visa er lite bilder från vår resa :-) Vi gjorde studiebesök på museum, gick på teater och besökte riksdagen! Jag tyckte att allt var väldigt kul. Dessutom hade vi ju egen tid då vi shoppade och åt god mat på olika ställen. Är väldigt nöjd med resan och min klass är så himla braa.
 

Min egna säng

Förlååååt kompisar, men det har varit full rulle hela dagarna i Stockholm! Nu är jag dock hemma i min egna, underbara säng. Är supertrött så får skriva om resan imorgon eller något. Godnatt!


Framme i huvudstaden

Tröööött.... Bloggar imorgon! Men vi har haft en bra dag :-) Puss


Estocolmo

Imorgon åker vi till huvudstaden med klassen! Ska bli himla kuuul. Är supertaggad! Ligger och tittar på Nashville just nu och ska sedan sova. Ska vara i skolan kvart i åtta imorgon... Mindre skönt. Men vi hörs! Godnattis
 

Söndag

Denna söndag ägnas åt vila och plugg. Mår inte jättebra fysiskt så därför får jag helt enkelt ta det lugnt. Hänger inte så mycket framför datorn heller så blir inte så mycket roligt här. Men hoppas att ni har en fin söndag, kram!
 

I love you

Hej på er! Tävlingen idag var jätterolig verkligen, vi körde riktigt hårt och är nöjda med vår insats trots att vi slutade femma.

Min bästa Lisa!


Dålig shopping

Hatar när man är superinställd på att shoppa och man inte hittar något. Precis det hände idag! Gick runt i 2-3 timmar (kändes som 100) utan att köpa någonting. Var jättetrött och på dåligt humör när jag skulle möta upp mamma för en kaffe haha, men det ändrades snabbt! Satt på ett fik med henne en stund och sedan gick jag till frisören. Nu känns mitt hår jättefräscht och även lite annorlunda, blev verkligen nöjd!

Ikväll har jag varit hemma med familjen och packat lite inför morgondagen då jag åker iväg på tävling! Så nu ska jag sova, puss och godnatt :)


Strosa runt

Den här dagen har jag sett fram emot hela veckan! Jag ska nämligen in till stan och gå runt i några timmar, först själv och sedan med mamma. Efter det ska jag äntligen klippa mig (det behövs VERKLIGEN). Tror att jag ska köpa ett par mönstrade leggins eller något. Är lite sugen på att shoppa lite, hehe.

Så nu sitter jag på bussen in till stan! Vi höra senare, pusspuss


SOLO

Hejsaan! Kom alldeles nyss hem från skolan, men ska strax slänga mig över skolböckerna igen. Förut när jag tog in posten så var det faktiskt något till mig! Och inte ett vanligt, tråkigt brev från banken, utan den nya SOLO! Jag som inte ens har hunnit läsa klart det förra numret, haha. Känns mycket stabilt. Dock har jag redan hunnit prova ett av läppglansen man fick med i det senaste numret, hehe. Det handlar ju om att prioritera mina vänner!


Guld

Helt sjukt vad jag längtar till det här... Att segla i sommar! Kommer ju dock inte bli sånna långa seglingar som varar i några veckor, utan kortare med tanke på jobbet och så. Blir väldigt annorlunda eftersom att jag i sjutton somrar har seglat större delen av sommarlovet. Men jag klagar inte, är jätteglad för jobbet såklart :) Hur som helst, för min del får sommaren gärna komma snabbt!

Fjortonde mars

Sol idag med, underbart! Dock kallt och snö haha... Just nu är jag faktiskt inte i skolan, ska iväg på ett litet ärende hehe. Ser fram mot kvällen då jag ska träna med Lisa som jag inte träffat på länge när hon har varit sjuk. Min fina danspartner <3


Dröm sött

Det har varit en lång dag... Nu ska jag bara duscha och sedan gå direkt och lägga mig! Imorgon blir det träning, sista innan lördag! Måste börja ta brun utan sol ikväll också, lite småjobbigt haha! Fast alltid trevligt med lite färg ;-) Puss och godnatt
 
Fina Elsaaa 

Tävling på lördag

Den här helgen är det dags för tävling igen! Dock är det en regionstävling vilket för Lisa och mig innebär att vi endast kommer att tävla par. Hoppas verkligen att det går bra, men vi har inte kunnat träna så mycket de senaste två veckorna... Men men, det är väl bara att ge järnet ändå! 
 
Bilder från förra tävlingen
 

Vilodag

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt resten av dagen. Just nu ligger jag bara och tittar på TV, gattigt. Hörligt ute idag också!


Mina syskon

Fick en fråga i en kommentar här på bloggen om jag inte kunde göra ett inlägg där jag lägger ut bilder på mina syskon och beskriver dem? Saken är den att mina två yngre syskon vill jag inte helst inte lägga ut bilder på eftersom att jag anser att de är små och det känns inte rätt att publicera bilder på dem än. 
 
Men min storebror har ni sett bilder på flera gånger så här är en på honom!
Och så en liten beskrivning då, haha... Många tycker att vi är väldigt lika till sättet, men inte till utseendet och det håller jag med om! Han har väldigt mycket humor och är grym på att komma ihåg repliker från filmer och komma ihåg låttexter. Ibland börjar han bara sjunga på någon låt på en film som inte har sett på typ 10 år... Han är väldigt snäll och social, men han kan vara så sjuuukt retsam. Han vet exakt vad han ska säga för att få mig sur på en sekund, vilket han ofta tycker är roligt :):) Men jag tycker iallafall väldigt mycket om honom och vi är  väldigt bra vänner.
 
Av alla mina syskon så är min lillebror mest lik mig till utseendet. Vad det gäller personligheten skulle man kanske kunna tro att han är som de flesta andra killar i hans ålder, det vill säga lite trotsig och ska spela tuff typ, haha. Men alltså min lillebror är en av de mest snällaste och goaste personer jag känner. Och så är han jättemysig. Han kan säga helt från ingenstans att man är jättevacker, just en sån dag man inte alls känner så. Så jag överdriver verkligen inte när jag säger att han är underbar!
 
Min lillasyster är väldigt envis och har väldigt mycket humor. Dessutom är hon väldigt smart och nyfiken. Hon vet väldigt mycket saker och har bra minne. Sedan att hon är min syster gör ju att jag ofta känner igen mig i henne, liksom hur jag var i hennes ålder och sådär. Hon är väldigt pratglad och det är jättekul att vara med henne. För mig kommer hon alltid att vara min lilla bebis då jag minns väldigt tydligt när hon var liten. Sist men inte minst så är hon världens gulligaste.
 
Mina syskon (och såklart hela min familj) tycker jag otroligt mycket om och jag är så glad att jag har dem ♥

Nej, inte snö igen...

Känns ju passande att det var första dagen jag hade jeansjacka när det sedan börjar snöa på kvällen...? Hoppas inte det ligger kvar iallafall, då blir jag faktiskt lite ledsen :-(
 
Den här bilden är från 2a mars förra året, då hade vi alla tunna vårjackor! Varför kan det inte vara så varmt nu? Hahaha.... På tal om mars så var förra årets mars (vad konstigt det lät, haha) så himla kul. Massa roliga fester och solning ute på rasterna! Hoppas mars i år blir så roligt också :):)
 

YESSS

Nu är minsann glad ska ni veta!! Det är nämligen så att jag har fått jobbet som jag innan har skivit att jag provjobbade för! Det känns så bra att nu veta att jag kommer att ha ett jobb i sommar och sådär. Wihuu! Så jag kommer alltså att sälja glass och gissa vem som kommer att vara min jobbarkompis? Joooo, bästa Emz!! Kan ju inte bli bättre :))))

Begging

Idag har jag jeansjacka för första gången i år, känns ju härligttt! Började sent idag så har tagit det lugnt hemma hela förmiddagen, tittat på Top Model Sverige och varit med min lillebror.

Nu sitter jag i skolan på min sista lektion, sen ska jag hem och plugga. En riktig kalasdag!

Min favorit i melodifestivalen! :):):):) Så snygg också


Hard work work

Hejheeej. Igår var en lång dag, var först i skolan och sedan jobbade jag (håller på och provjobbar för sommarjobb!) och sedan avslutades dagen med tacos med mamma, pappa och min lillasyster. Skulle egentligen iväg sen men eftersom att det är mycket som ska göras idag och att jag var väldigt trött så stannade jag hemma istället. Somnade i soffan när jag såg på film med papi hehe :):)

Idag har jag faktiskt redan hunnit vara på Maxi och klockan är bara 10. Köpte massa frukt och sånt för ikväll kommer massa tjejer hit för att titta på Melodifestivalen! Haha, tror inte någon av oss är så insatt egentligen men det ska bli kul :)) Och ja, då tänkte jag göra fruktsallad, därav frukten dååå.

Men först ska jag städa, plugga och jobba! Så nu ska jag först ta en dööösch. Pusspuss


Mars

Hej på eer. Förra veckan bestod av både stressiga och lugna dagar. Hann faktiskt vara med kompisar en del så det var kul. Mamma och pappa var bortresta så mormor och morfar var här och skämde bort oss med massa god mat. Mysigt när de är här, men jag saknade minsann mami och papi. Dock är det kanske bra för min lilla kropp att äta annat än morfars pannkakor varje morgon! :):)

Idag är jag ledig från skolan, ska plugga hela förmiddagen och sen åka till en sömmerska för pardräkter. Egentligen skulle Lisa också åka med men hon är sjuk :-( Så hon får krya på sig! Efter det att jag varit där blir det middag hos mormor och morfar. Sedan blir det dans! Ingen vila bara för att det är studiedag, hehe. Puss och hej


RSS 2.0