Tres bien

Paris är verkligen underbart! Så himla fin stad :)) Igår startade vi dagen med en sjukt god hotellfrukost (idag med då såklart, mummaaa) och sen åkte vi tunnelbana till stan. Först var vi på Notre Dame och sedan muséet där Mona Lisa är (kan inte stava till namnet på muséet, haha). Riktigt värt! Tog flera hundra bilder igår också som kommer upp när jag kommer hem :):)

Ville bara berätta lite kortfattat om vad jag har gjort hittills, idag blir det Eiffeltornet! Puss


Framme i Parre

Godmorgooon! Igår kväll var vi på en jättemysig resturang, inte alls långt bort från hotellet. Ett stort plus var att de spelade asskön musik hela kvällen, big like. Eftersom att vi var trötta efter att ha rest så gick vi hem och la oss rätt tidigt. Lika bra då man inte vill ligga och sova länge idag :):)

Väldigt gatt med internet på hotellet, mindre bra att jag insåg att min mobil inte hade laddats under natten (?). Så nu måste jag lägga ifrån mig den och ladda den i ett annat uttag. Men ha en toppendag så hörs vi snart igen!!

Haha, skulle bara vara lite typisk turist och ta kort på IKEA här. Svenskt ju :pp (Så lägger jag egentligen bara upp bilden för att jag inte har någon annan okej bild tagen med min mobil och måste ha en i inlägget).


Hello Paris

Då lämnar jag Sverige för ett par dagar. Underbaaaart. Massa pussar på er!


Tomorrow

Tre bilder från förra lördagen när vi firade fina Elin och och Emma! Riktigt roligt var deeet, alla var så stiliga så. 
 
Gårdagen spenderade jag med min bästa vän (Lillan), kladdkaka och tv. Haha, somnade tidigt också vilket resulterade i att jag vaknade tidigt idag (det gör i och för sig i vilket fall som helst typ), så har faktiskt hunnit med en deeel. Har hoppat lite hopprep -  dvs tränat då hehe, pluggat lajte och hängt med min gosiga Sabbe! Dessutom har jag börjat packa lite inför imorgon då jag åker till Paris. Kommer att bli hur bra som helst.
 
Om en stund ska jag äta middag med la familia och sen drar jag till Challzan :):) Ha en bra kväll! Puusss

HÖSTLOV

 
 
 
Startar höstlovet med bilder från min födelsedag för en vecka sen! Världens bästa tjejer :):) 

Haha ops

Bara för det så började det snöa precis efter att jag publicerade inlägget nedanför.... Haha ajaaa.


Det snöar inte..

Nej, för att det haglar. Blir så irriterad när alla säger fel, hahaha. Dock har det verkligen börjat bli riktigt mörkt! Imorse när jag var på väg till skolan blev jag jätteförvirrad, blev osäker på om Dey var kväll eller morgon...

Idag ska jag bara plugga och ha fiollektion, har dock inte tränat nästan någonting. Det har varit så sjukt intensiva veckor nu, känns som att jag inte hunnit med någonting alls! Fast jag hann i alla fall fira min födelsedag som var i fredags, hehe. En underbar dag verkligen :):) Har bilder att visa från då men inte just nu... Eller jo, har några på mobilen! Så de kommer hääär, puss


Hallååå?

Jaaa, här ekar det! Inte så konstigt med tanke på att jag inte skrivit något på hur länge som helst. Min tanke med den här bloggen var ju att det skulle vara mer fokus på bilder osv, dvs inte massa text + mobilbilder.

Men jag har insett att jag inte har tid för den sortens blogg. Istället tänker jag nu satsa på att uppdatera överhuvudtaget och blanda mobilbilder och bilder som är tagna med min kamera! Hoppas ni blir nöjda med det :):)

Och bara för att inviga denna lilla omstart så kör vi en härlig egobild tagen med mobil. Yeees. (Har även på mig mitt nya, fina halsband jag fick i födelsedagspresent av mina fina vänner!)


Bullar

Detta satt fint i magen i torsdags när Linnéa och jag, precis som alla andra, firade bulldagen! Passade riktigt bra att mormor och morfar var hos oss eftersom att de alltid har med sig bullar som morfar har bakat, suupergoda. Den här veckan har annars varit väldigt skön i skolan då vi inte alls har haft många lektioner i skolan. Trots det har dagarna nästan bara bestått av plugg ändå, + träning!
 
Igår kväll var mina fina Natalie och Alexandra hos mig. Vi lagade middag och satt och pratade hela kvällen. Behövdes! Älskar verkligen kvällar där man bara tar det lugnt och umgås med de man tycker om :-)
 
Dagens planer är att plugga (haha, vad hade ni annars förväntat er?), träna och lite smågrejer som att städa osv. Inget jätteintressant alltså, men det måste ju göraaas. Ska ladda upp ordentligt den här helgen för att nästa helg är det ju terminens första tävling!! Då måste man ju vara på toppp.

RSS 2.0