Mysfrulle


Vaken tidigt

Godmorgon! Under veckan jag var ute och seglade lyckades jag vända tillbaka dygnet, vilket resulterar i att jag vaknar 8-9 varje morgon... Lite småtråkigt att ligga vaken och vänta på att min kille ska vakna haha. Men som tur är brukar har inte sova alltför länge! Så han vaknar nog snart :-)

Idag ska jag gå på stan, har lite grejer jag behöver köpa innan jag reser utomlands nästa vecka! Var på stan häromdagen också, men hittade inte så mycket då... Så tänkte göra ett nytt försök!

Ni får ha en fin dag då hörs vi kanske senare, puuss

Min fina


Jul. 28, 2013

Hej på er! Bloggen fick stå tom när jag var borta. Hade en jättehärlig vecka med familjen i Danmark, så himla bra väder! Sol, bad, god mat och träning satt inte helt fel :))))))

Det jobbiga var bara att vara ifrån min kärlek, saknade min pojke så sjukt mycket! När jag kom till hamnen så kom han och hämtade mig, världens finaste.

Just nu ligger Dylan och sover bredvid mig, ska vara hos honom en vecka nu för att resten av hans familj åker bort. Ska bli så mysigt att få vara med min underbara kille <3

Tog en massa bilder med kameran i Danmark, tyvärr ligger de på datorn som är hemma så sålänge blir det mobilbilder! Pusspuss


Mot Danmark!


Lycklig

Har varit upptagen med att vara glad så har inte haft tid att blogga! Hehe, har prioriterat denna fina pojke


Helg!!

Efter att ha jobbat fem dagar i sträck ska jag vara ledig i två dagar, så blir som helg nu :)))) Imorgon ska jag ut till havet till Linnéa och på kvällen blir det lite reunion med tjejerna, äntligen är Anna med!

Ikväll har jag varit ute och ätit en väldigt försenad födelsedagsmiddag för min fina vän Sabbe! Maten var utmärkt, för att inte nämna sällskapet :-)


Hon är hemma!!

Igår fick jag äntligen träffa min saknade vän Anna! Hon har varit utbytesstudent i USA i ett år, kändes typ overkligt att se henne igen ♥ Men hon, Malin, Sally och jag var hemma hos mig igår kväll och pratade massor och åt glass med kladdkaka. Hur mysigt som helst!
 
Innan dess jobbade jag tills halv fem och sen var jag lajte med Dylan. Idag har jag varit hos tandläkaren och ska nu bege mig mot stan för en lunch med Ebba! Blir super, sedan ska jag jobba igen. Men vi höreees, pusselipuss
Gammal bild på Annisen och mig 
 

På bussen mot Göteborg

Då var jag på väg hem, har haft det så mysigt med familjen. Saknar de redan, speciellt då en tjej på bussen har typ exakt likadan röst som min lillasyster :(:(

Men men, Sebbe kommer och hämtar mig när jag kommer fram och så åker vi och handlar mat. Efter det kommer Dylan till mig så ska vi antagligen käka lite!

En liten bild från när jag var på färjan förut, har på mig mina nya brallor som jag köpte igår i butiken där Linnéa jobbar! Såå sköna :))


Där jag vill vara

Känner mig ganska patetiskt just nu, sitter på båten och solar. Grejen är ju bara att det inte är sådär jättesoligt, hehe... Men det var det förut så jag hoppas det kommer tillbaka!

Är alltså ute med båten, vi åkte igår och imorgon måste jag åka hem igen. Jag är väldigt glad att jag kunde åka med över huvud taget, hade nämligen inget jobb på fyra dagar!

Linnéa är ju här också så efter hennes jobb ska vi hitta på något ikväll! Blir skoooj :-)


RSS 2.0