Sjukt trött

Befinner mig just nu på jobbet, har en välbehövlig rast, är verkligen aaaastrött. Var på fest med mina kompisar igår och sov sedan hos Emma, somnade inte förrän halv fyra. Halv åtta gick jag upp imorse för att ha öppning på jobbet, kan säga att mina ögon går lite i kors nu...

Hur som helst var det nice igår, åt ostbricka hos Lilz och det var väldigt gatt! Efter det drog vi då till festen, fast jag tyckte typ att det var roligare hos Linnéa, hehe gillade verkligen osten och sällskapet!

Ikväll ska jag mysa med min älskling och äta middag med familjen, ska bli så mysigt <3

Mums


Looking good

Skolan rullar på och idag är det fredag! En lektion kvar och sedan är det helg :)) Wihooo

SnyggEmz


Redigeringsappar

Fick en fråga för ett tag sen ifall jag kunde visa vilka appar jag använder när jag redigerar bilder i mobilen. De jag använder är faktiskt bara instagram och pixlr-o-matic! 
 

Grekbilder

Bilderna från Grekland har jag ju redan lagt upp på Facebook, men ifall någon skulle ha missat så kan ni får se dem här! I lite oordning men men :-)

Bra och dåligt

Alltså jag suger ju på det här, hehe :)))) Nu gör jag så att jag säger ingenting om att jag ska uppdatera bättre osv eftersom att jag ändå inte håller det... Hur som helst! Skolan är igång, min storebror har lämnat mig för en resa med sina kompisar i nio månader och Dylan flyttar snart utomlands. Förutom dessa saker så är livet ganska bra, är så otroligt kär och dansen har börjat igen.
 
Att skriva om hur det var att säga hejdå till Sebbe igår vill jag inte göra därför att då blir jag bara ledsen. Istället tänker jag lägga upp två bilder från veckan då vi seglade i Danmark, något som gör mig glad! :)
 

Tillbaks till verkligheten

Då var sommarlovet slut. Idag börjar jag 3an och jag känner mig inte redo alls... Sommaren gick alldeles för fort, men var ändå väldigt bra! Veckan i Grekland var sjuuukt härlig och jag har massor med bilder därifrån. Tänkte att jag kunde lägga upp och berätta om resan lite här :)) Dock i andra inlägg.

I torsdags var det en månad sen min kärlek blev min, kan säga att Dylan har bidragit mycket till att den här sommaren blev så bra <3

Bloggningen är alltså tänkt att komma igång nu igen. Nu ska jag snart gå upp för att åka till Emma och äta brunch med mina fina tjejer och sedan blir det skolan... Puss och kraaam


GREKLAND

Nu åker vi till Grekland, woopwoooop!!


Mat överallt

Det enda jag tar kort på är ju mat känns det som haha... Min instagram fylls mer och mer med matbilder! Men det enda jag gör är faktiskt inte att äta, hehe.

Igår var jag med min mysis hela dagen fram tills kvällen då jag fikade med mina fina tjejer! Hade inte träffat några av dom på jättelänge :( Så det var supertrevligt att träffas igen! Sedan åkte jag tillbaka hem till Dylan och åt middag med honom, Bawan och Veronica :-) Det var jättegott och också trevliiiigt.

Tre mat(dryck)bilder från igår då :pp


RSS 2.0